Ελλάδα

Συζυγοκτονία στην Κρήτη: Άφησε το 4χρονο παιδί τους σε συγγενείς και παραδόθηκε

Ακούστε το άρθρο

Δραματικές είναι οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για το έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης, με θύμα μια 33χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 4χρονου παιδιού, και φερόμενο ως δράστη τον 54χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, η παθολογική ζήλια ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του 54χρονου, υδραυλικού στο επάγγελμα, συζύγου καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι σχέσεις του ζευγαριού περνούσαν μεγάλα διαστήματα έντασης μεταξύ τους.

Όπως αναφέρουν γείτονες στην ιστοσελίδα cretalive.gr, η άτυχη γυναίκα υφίστατο κακοποίηση από τον κατά 21 χρόνια σύζυγό της: «Έδερνε στο δρόμο τη γυναίκα του. Τη ζήλευε. Πήγαιναν και την έπαιρναν από τα χέρια του οι γείτονες», λέει ηλικιωμένη γειτόνισσα στο τοπικό Μέσο.

Μάλιστα, εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς, η γυναίκα, που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι του ζευγαριού όταν δέχτηκε δύο σφαίρες από κυνηγετική καραμπίνα, είχε στο παρελθόν καταφύγει στο σπίτι των γονιών της. 

Από τη διασκέδαση, στο έγκλημα

Το ζευγάρι, όμως, φαίνεται πως στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχε λύσει τις διαφορές του, και η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στο μοιραίο διαμέρισμα της Νέας Αλικαρνασσού.

egklima sizigoktonia iraklio
Το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια / Πηγή: Flashnews.gr

Λίγες ώρες πριν από την τραγωδία, το ζευγάρι διασκέδαζε σε ταβέρνα με φίλους. Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι, ξεκίνησε καυγάς, στη διάρκεια του οποίου ο 54χρονος φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές τη σύζυγό του τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Στη συνέχεια πήρε το τετράχρονο παιδάκι τους, το άφησε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου και ενημέρωσε τις αρχές ομολογώντας την πράξη του.

Όλη η επικαιρότητα