Lifestyle

Σύζυγός αδικοχαμένης παρουσιάστριας έγινε ζευγάρι με την αδερφή της (PHOTO)

xp2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στις 7 Απριλίου του 2014, η είδηση πως η Βρετανίδα συγγραφέας, παρουσιάστρια και μοντέλο Peaches Geldof,βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, έκανε την οικογένεια της να «παγώσει». Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η 25χρονη, κόρη του διάσημου τραγουδοποιού Bob Geldof, έχασε τη ζωή της από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Η παρουσιάστρια άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Thomas Cohen και δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί. Ενάμιση χρόνο μετά τον τραγικό της θάνατο, ο Thomas Cohen, όχι μόνο προχώρησε τη ζωή του, αλλά βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 19χρονης Tiger Lily Hutchence, η οποία είναι ετεροθαλής αδερφή της παρουσιάστριας.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι, στη νότια Γαλλία. Οι δύο τους απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και αντάλλασσαν αγκαλιές και φιλιά. Στην παρέα τους μάλιστα, προστέθηκαν και οι υπόλοιπες αδερφές της οικογένειας, η 31χρονη Fifi και η 24χρονη Pixie, καθώς βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί για το νέο γάμο του πάτερα τους.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις φωτογραφίες, φιλικό πρόσωπο του Thomas και της Tiger Lily, φέρεται να λέει: «Είναι σαν αδέρφια και πολύ άνετοι μεταξύ τους!».

Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα