Περίεργα

Τα 20 πιο Viral βίντεο του 2014

ta_20_pio_viral_vinteo_toy_2014.jpg
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο με ζωάκια, με παιδάκια, με διάσημους, με ταλέντα. Βίντεο με χιούμορ, με συγκίνηση, με απρόβλεπτη κατάληξη.

Όσα “μοιράστηκαν” περισσότερο στο διαδίκτυο το 2014, τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Let the countdown begin (που λένε και στο χωριό μας…)

20. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά

Αυτό που φαίνεται πολλές φορές δεν είναι αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Αυτό συνέβη και σε μια από τις audition για το “Βρετανία έχεις ταλέντο”, όπου εμφανίστηκαν 7 μαυροφορεμένοι με μάσκες, ονόματι Chippendoubles οι οποίοι άφησαν άφωνους κοινό και κριτές. Στην αρχή κανείς νομίζει πως πρόκειται για μοναχούς που κάνουν κάποιο ιερό τελετουργικό αλλά στη πορεία δίνουν ένα εξαιρετικό σόου.

 
 
Play Button

19. Kobe Bryant – Michael Jordan: “Ο τελευταίος χορός”

Kobe Bryant ή Michael Jordan, Michael Jordan ή Kobe Bryant; Στο τρίτο βίντεο της σειράς, ο YouTuber Youssef Hannoun συνδυάζει, συγκρίνει και παρουσιάζει δύο από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών του NBA, για να δείξει την ομοιότητα μεταξύ τους. Η επεξεργασία, η μουσική που επέλεξε να το “ντύσει”, τα εφέ στέκονται στο… ύψος των περιστάσεων, κάνοντας το βίντεο ένα από τα πιο δημοφιλή και “μοιρασμένα” για το 2014.

 
 
Play Button

18.  Η μαγική φωνή από τις Φιλιππίνες

Η υπέροχη, παραμυθένια φωνή της Meg Bucsit, από τις Φιλιππίνες κατάφερε να κλέψει τις καρδιές μας. Η νεαρή κοπέλα ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά το “Tadhana” των Up Dharma Down, το οποίο έχουν δει χιλιάδες ανά τον κόσμο.

 
 
Play Button

17.  Με κοστούμι και γραβάτα σπάνε τα στερεότυπα

Η εμπνευσμένη ιδέα νέων, που βαρέθηκαν τα αρνητικά στερεότυπα που τα μέσα και ο κόσμος έχει στο μυαλό του για τους νεαρούς μαύρους, με στόχο να αποδείξουν ότι δεν πρέπει να κρίνεις κανέναν από το χρώμα του δέρματός του. “Δεν είμαστε γκάνγκστερ και ληστές, είμαστε εργαζόμενοι και εθελοντές, είμαστε μαθητές, είμαστε αθλητές”, λέει ένας από τους δημιουργούς του βίντεο, βάζοντας τα γυαλιά σε πολλούς.

 
 
Play Button

 

16. Επιστροφή στα θρανία με ραπ

Η οικογένεια Holderness ξέρει να ραπάρει. Πέρυσι το Δεκέμβριο έγινε viral με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, και φέτος επέστρεψε με ένα νέο βίντεο- παρωδία, υπό τον τίτλο “Baby Got Class”. Στο εν λόγω βίντεο με θέμα την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο, η οικογένεια ραπάρει για τα σακίδια, το υγιεινό κολατσιό ενώ αφιερώνει το νέο βίντεο στους καθηγητές των παιδιών και σε όσους τα φροντίζουν όλο το χρόνο χωρίς να βγάζουν όσα χρήματα θα έπρεπε.

 
 
Play Button

15. Η συγκινητική ερμηνεία ενός απρόβλεπτου καλλιτέχνη

Ο Vice Ganda είναι μία πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα στις Φιλιππίνες, που συχνά τραβάει πάνω του αρνητικά τα φώτα της δημοσιότητας. Στο τηλεοπτικό σόου “It’s Showtime” όμως, στο οποίο είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, εκεί που όλοι περίμεναν από εκείνον ένα stand up comedy σόου, όχι μόνο εξέπληξε, αλλά “έφερε” δάκρυα με την συγκινητική του ερμηνεία, τραγουδώντας με παιδιά μαχητές της ζωής. Κάποιοι μάλιστα, έσπευσαν να του ζητήσουν συγγνώμη, που τον είχαν κρίνει στο παρελθόν. Αξίζει να το δείτε!

 
 
Play Button

14. Επαγγελματίας χορεύτρια ετών… 11

Η 11χρονη Taylor Hatala από τον Καναδά έχει το χορό μέσα της. Η μικρή χορεύει ξέφρενα το “All about that bass”, παίρνει εκπληκτικές εκφράσεις και μοιάζει να είναι επαγγελματίας χορεύτρια, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό. Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά και οι χορογραφίες της εντυπωσιάζουν.

 
 
Play Button

Σε άλλα νέα, η Taylor βρίσκεται και πάλι στην ίδια λίστα, με ένα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο η δασκάλα χορού της, από ένα μάθημα, κάποια στιγμή και δεν έχει και καθόλου σημασία. Απολαύστε την 11χρονη στον ρυθμό του Anaconda της Nicki Minaj. Δεν θέλει και πολύ μυαλό, για να καταλάβει κανείς, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει…

 
 
Play Button

13. Το καλύτερο πρώτο ραντεβού EVER (EVER όμως)

Γλυκό, τρυφερό, συγκινητικό, Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο αυτό που σκέφτηκε αυτός ο τύπος. Ετοιμάζεται για το πρώτο του ραντεβού, ανυπομονεί, θέλει τα πάντα να είναι τέλεια. Βάζει τη γραβάτα του… όμως… φαίνεται πως φοράει βέρα. Πρώτο ραντεβού πώς; Φεύγει από το σπίτι του και πηγαίνει στην πόρτα της καλής του. Αυτό που ακολουθεί δεν το περιμένετε!

Μόνο όποιος έχει καρδιά από πέτρα, δεν θα λυγίσει!

 
 
Play Button

12. Η συγκινητική ιστορία της Rhema Marvanne

Η μικρή Rhema ήταν μόλις 3 όταν η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο πατέρας της μαζί με την μητέρα της αποφάσισαν να μην το κρύψουν από τη κόρη τους και παρά το μικρό της ηλικίας της, η Rhema στεκόταν δίπλα στη μητέρα της και της κρατούσε το χέρι κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών.

Ακόμα και όταν η μητέρα της ξεψύχησε, η μικρή ήταν στο πλάι της. Το βίντεο με τη ζωή της και το μουσικό ταξίδι που ακολούθησε έγινε γρήγορα viral. Μάλιστα, η μικρή Rhema ασχολείται με τη γκόσπελ μουσική και καταπλήσσει με τη φωνή της.

 
 
Play Button

11. Λόγια σοφίας από εκεί που δεν το περιμένεις

Ο Matthew Silver είναι ένας άνδρας, που συνηθίζει να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας μόνο τα εσώρουχά του. Δύο φίλοι σταμάτησαν, για να του μιλήσουν. Κι έμειναν έκπληκτοι από αυτά που τους είπε. Λόγια απλά και σοφά…

 
 
Play Button

10. Επικός καυγάς στο Χόκεϊ με ανατρεπτικό τέλος

Ο Gaby Roch και ο Joel Theriault, παίκτες χόκεϊ, ήρθαν στα χέρια σε έναν αγώνα στο Κεμπέκ. Κατά τη δεύτερη περίοδο του αγώνα, οι δύο άνδρες άρχισαν να ανταλλάσσουν… μπουνιές οι οποίες έληξαν με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια στιγμή φαίνεται πως κουράστηκαν και απλά “κόλλησαν πέντε”, έκαναν και μια αγκαλιά και τέλος, αυτό ήταν!

 
 
Play Button

9.  Η δημοσιογράφος που εξέθεσε τον Ομπάμα

Η Megyn Kelly αμφισβητεί ξεκάθαρα τον Αμερικανό Πρόεδρο, μετά το διάγγελμά του για τον Έμπολα. Δημοσιεύει αποσπάσματα από την ομιλία του, κατά την οποία κανείς δεν θα έπρεπε να ανησυχεί, λόγω ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού κι απαντά σε κάθε ένα από τα σημεία της. “Η Megyn Kelly κάνει κριτική σε αυτά που μας είπαν vs σε αυτά που πραγματικά συνέβησαν”, ονόμασε η ίδια το βίντεο, που προφανώς, έγινε viral.

 
 
Play Button

8. Άστεγος γλιτώνει από τέιζερ αστυνομικών

Ο Jacob Less, άστεγος στο Οντάριο συλλαμβάνεται και ζητά το λόγο από τους δύο αστυνομικούς, ενώ φωνάζει ότι αρνείται να αναγνωρίσει την εξουσία που έχουν πάνω τους, λέγοντας ότι είναι παράνομη. Παράλληλα, τραγουδά σε ομοιοκαταληξία, εκνευρίζοντας τους αστυνομικούς οι οποίοι προσπαθούν μάταια να τον ακινητοποιήσουν με το τέιζερ. Τελικά, τους ξεφεύγει!

 
 
Play Button

7.  Η Taylor Swift σε ξεσηκώνει στον ρυθμό της

Ένα από τα πιο viral βίντεο του 2014 και μάλιστα αρκετά ψηλά στη λίστα, είναι και το videoclip της Taylor Swift για το “Shake it Off”. Οι στίχοι του σε προτρέπουν να χορέψεις, για να πετάξεις από πάνω σου όλα τα προβλήματά σου. Ο χορός της Swift και ο ρυθμός αρκούν για να σε ξεσηκώσουν. Το ίδιο συνέβη με μερικά άλλα εκατομμύρια χρήστες του YouTube.

 
 
Play Button

6. Ο γάτος που λατρεύει το skateboard

Αν έχεις εννέα ζωές μπορείς να γίνεις λίγο ριψοκίνδυνος που και που. Αυτό κάνει ένας γάτος, ο Didga,ο οποίος ζει στο “έπακρο”, κάνοντας skateboard και επικίνδυνες φιγούρες. Ο εν λόγω γάτος βολτάρει με το skate του στην παραλιακή πόλη Coolongatta της Αυστραλίας. Μάλιστα, πηδά από τη σανίδα του, κάνει κόλπα και επιστρέφει σε αυτήν.

Το εν λόγω βίντεο έχει δεχτεί εκατοντάδες “χτυπήματα” στο διαδίκτυο ενώ ο χρήστης που το ανέβασε, ο Craig Weave γράφει: “Αψηφά τα πάντα αφού πηδά πάνω από ένα Ροντβάιλερ (αν και νομίζω ότι φοβάται γενικά”.

 
 
Play Button

5.  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; Παλιός υπολογιστής;;;;;

Αν δεν έχεις τραπεζάκι, πού το βάζεις αυτό το πράγμα; Τι είναι αυτό; Πωπωωωω κάνει πολλή φασαρία! Αυτά είναι λίγα μόνο από τα πρώτα σχόλια παιδιών, που έρχονται για πρώτη φορά ενώπιος ενωπίω με έναν παλιό υπολογιστή. Πού είναι τα παιχνίδια, το ίντερνετ, οι εφαρμογές; αναρωτιέται ένα κοριτσάκι. Απολαύστε τις αντιδράσεις τους!

 
 
Play Button

4. Μητέρα προσπαθεί να μάθει στη κόρη της, να λέει ΟΧΙ στους αγνώστους

Μια μητέρα από την Κορέα ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο προσπαθεί να μάθει στη μικρή κορούλα της πως να λέει “όχι” στους αγνώστους. Η μητέρα ρωτά τη μικρή τι θα πρέπει να πει αν κάποιος άγνωστος τη ρωτήσει εάν θέλει μπισκότο, και εκείνη απαντά στην αρχή “ναι”. Τότε το μάθημα ξαναρχίζει από την αρχή και επαναλαμβάνει τις ερωτήσεις μέχρι να μάθει να λέει “όχι”.

 
 
Play Button

3.  Ωδή στην αγαπημένη γάτα…

Ένας κύριος αφιερώνει ένα βίντεο στις γάτες. Απευθυνόμενος στις απανταχού γάτες, ξεκινά λέγοντας “αγαπημένη γάτα”, καταλαβαίνω πώς νιώθεις, παρομοιάζοντας τη ζωή της γάτας με τη δική του από τότε που ήταν ακόμη στην κοιλιά της μαμάς του. Αυτό το βίντεο είναι από τα πιο δημοφιλή του 2014. Κάποιος λόγος θα υπάρχει γι’αυτό!

 
 
Play Button

2. Puppy love, η πιο συγκινητική διαφήμιση του Super Bowl

Η πιο γλυκιά και συγκινητική διαφήμιση που έγινε ποτέ και υμνεί τη φιλία, είναι η τελευταία διαφήμιση της Budweiser για το Super Bowl, η οποία χτύπησε ρεκόρ προβολών. Η εν λόγω διαφήμιση αφηγείται μια απρόσμενη, δυνατή φιλία, ανάμεσα σε ένα κουταβάκι και ένα άλογο.

Η κορύφωση της διαφήμισης δείχνει το κουτάβι να υιοθετείται από έναν άνδρα, και καθώς απομακρύνεται μακριά, τα άλογα μπλοκάρουν το αυτοκίνητο, “σώζουν” το κουτάβι, ώστε να μπορέσει να επανενωθεί με τον φίλο του, το άλογο.

 
 
Play Button

1. Παιδιά βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους… Walkman

Δεν ξέρουμε αν η Kim Kardashian κατάφερε να ρίξει το διαδίκτυο, όπως ήθελε, αλλά αυτό το βίντεο κατάφερε να γίνει το πιο viral του 2014. Μικρά παιδιά βλέπουν για πρώτη φορά walkman. Κι αν νομίζατε, ότι οι αντιδράσεις τους βλέποντας για πρώτη φορά έναν παλιό υπολογιστή είναι αστείες, δείτε κι αυτό το βίντεο.

 
 
Play Button

 

Bonus:  Λουκάνικος, ο “σκύλος επαναστάτης”

Η είδηση του θανάτου του Λουκάνικου, του σκύλου που έγινε σύμβολο των διαδηλώσεων του Ιουνίου του 2011, προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο με πλήθος κόσμου να μοιράζεται το γεγονός.

Ο Λουκάνικος, ήταν 10 ετών ενώ ο άνθρωπος που τον είχε εντοπίσει σε μικρή ηλικία να περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας, τον είχε βαφτίσει Θόδωρο. Μάλιστα, μαζί του ασχολήθηκαν το BBC, το CNN, το Al Jazeera, ενώ έγινε εξώφυλλο σε δεκάδες περιοδικά ανά τον κόσμο, έγινε τραγούδι, και η απόλυτη καταξίωση ήρθε όταν το περιοδικό TIME τον ενέταξε στις 100 προσωπικότητες της χρονιάς του 2011.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα στον Λουκάνκο: Μια ζωή μέσα στους δρόμους

 
 
Play Button

 


Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα