Style

Τα 28 χρόνων παπούτσια που εξακολουθούν να γίνονται sold-out

Ακούστε το άρθρο
Τα παπούτσια του Manolo Blahnik ήταν πάντα στην κορυφή της λίστας της μόδας, αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αναζωπύρωση της Hangisi γόβας κυρίως λόγω Instagram. Μια νέα γενιά κοριτσιών έχει ανακαλύψει την όμορφη χειροτεχνία και τις στιλέτο σιλουέτες στις οποίες ο Blahnik ειδικεύεται.
Ο Manolo – ο άνθρωπος του οποίου τα παπούτσια λατρεύτηκαν από τους πραγματικούς (Anna Wintour) και τους φανταστικούς (Carrie Bradshaw) κύκλους μόδας- εκτιμήθηκε πρόσφατα και από ακόμη πιο exclusive κύκλους χάρη σε έξυπνες συνεργασίες με τη Rihanna και τους Vetements. Και τώρα είναι η σειρά ενός άλλου χαρακτηριστικού σχεδίου του να φτάσει στο προσκήνιο: το Maysale.
Αρχικά συστήθηκε στο κοινό πριν από 28 χρόνια και επαναλανσαρίστηκε την περασμένη άνοιξη / καλοκαίρι, που έγινε για άλλη μια φορά το δημοφιλέστερο kitten heel.

PHOTO: @PERNILLETEISBAEK

H Pernille Teisbaek και η Shini Park ήταν από τις πρώτες που το φόρεσαν δημιουργώντας μια πιο σύγχρονη και απλή προσέγγιση στο κλασικό λατρεμένο fashion item της δεκαετίας του ’90 μέσω του συνδυασμούς τους με denim, t-shirts και απλά midi φορέματα.

Πολλά κορίτσια γρήγορα ακολούθησαν το παράδειγμά τους, για να μην αναφέρουμε άλλες μάρκες και retailers που παράγουν απομιμήσεις τους. Πλέον θεωρούνται από τα πιο δημοφιλή στυλ με τις guru των αξεσουάρ Anna Vitiello και Florrie Thomas να συμφωνούν, υπογραμμίζοντας στο Instagram: “Τα Maysale κάνουν μεγάλη επιστροφή και είναι καλύτερα από ποτέ.”

via

Όλη η επικαιρότητα