Ηλεία

Τα «Aida Blue» και «Aida Aura» έκαναν «ποδαρικό» για τον Απρίλιο στο λιμάνι του Κατακόλου

Ακούστε το άρθρο

«Επίσκεψη» από δυο «αδέλφια» δέχθηκε χθες το λιμάνι του Κατακόλου στις προβλήτες του. Ο λόγος για τα κρουαζιερόπλοια «Aida Blue» (253 μέτρα, 15 decks)  και «Aida Aura» (202 μέτρα, 12 decks), που κατέπλευσαν στις 7 και 8 το πρωί, προερχόμενα από τα λιμάνια της Βαλέττα (Μάλτα) και της Κέρκυρας αντίστοιχα.

«Η πρώτη προσέγγιση για το 2018 έγινε στις αρχές της χρονιάς. Τα δυο κρουαζιερόπλοια που ήρθαν χθες ανήκουν στην ίδια εταιρεία, την Aida Cruises και ήταν τα πρώτα για τον Απρίλιο. Και τα δυο μαζί μετέφεραν σχεδόν 3 χιλιάδες επιβάτες η πλειοψηφία των οποίων κατέβηκαν στο λιμάνι και στη συνέχεια επισκέφθηκαν αξιοθέατα της περιοχής μας, κυρίως την Αρχαία Ολυμπία. Θα ακολουθήσουν μέσα στο μήνα ακόμα 13 ενώ η σεζόν επίσημα θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το πώς ακριβώς θα εξελιχθεί η σεζόν»… δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού Ταμείου Πύργου Σάκης Αντωνόπουλος.

Τα δυο κρουαζιερόπλοια απέπλευσαν από το λιμάνι χθες το απόγευμα με κατεύθυνση στα λιμάνια της Κέρκυρας («Aida Blue») και της Κατάνιας στην Ιταλία («Aida Aura»).

Όλη η επικαιρότητα