Ηλεία

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Σύλληψη  αλλοδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια 55χρονη αλλοδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα  μηνών, για  εμπρησμό.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις ημεδαποί, (δυο άνδρες – μια γυναίκα), ηλικίας  37, 25 και 20 ετών αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους  από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΗΔΔΕ διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας 20χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατο που οδηγούσε, το είχε αφαιρέσει τα ξημερώματα της 9-8-2018 έξω από οικία 70χρονου ημεδαπού στην Μπόχαλη Ζακύνθου.
Επισημαίνεται ότι το κλεμμένο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη προέκυψε ότι δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Γαστούνη,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 63χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός μήνα για απείθεια.

Όλη η επικαιρότητα