Ηλεία

Τα Αστυνομικά Νέα της Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Συλλήψεις δυο  ημεδαπών για ρευματοκλοπές

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε χωριά του Πύργου, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαπές ηλικίας 37 και 33 ετών, διότι σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ με την συνδρομή αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας 18, 42, 23, 24 και 35 ετών, διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του 18χρονου προέκυψε ότι οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ παράλληλα προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς με εμφανή κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Όλη η επικαιρότητα