Life Γυναίκα

Τα don’ts του μακιγιάζ σου όταν ο καιρός είναι βροχερός

Ακούστε το άρθρο

Mπορεί σε μερικές μέρες να έχουμε πρώτη Ιουλίου, αλλά κοιτώντας έξω από το τζάμι, το σκηνικό για κανένα λόγο δεν σε βάζει σε #summermood. Βροχή, κίνηση στους δρόμους και κακή διάθεση. Παρ’ όλ’ αυτά, το μακιγιάζ σου μπορεί να είναι άψογο ακόμη και υπό βροχή. Πώς; Αποφεύγοντας τα παρακάτω τέσσερα λάθη.

– Φοράς απλή μάσκαρα και όχι αδιάβροχη

Γενικά, προτίμησε να κάνεις το μακιγιάζ σου με καλλυντικά με αδιάβροχες φόρμουλες, βάζοντας πρώτη στη λίστα σου την αδιάβροχη μάσκαρα.

Maybelline Nea York, Total Temptation Mascara με αδιάβροχη φόρμουλα

-Δεν έχεις οργανωμένο νεσεσέρ

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και ως καλό κορίτσι, φρόντισε να οργανωθείς, εξοπλίζοντας σωστά το νεσεσέρ σου. Μερικά από τα  must have; Q tips (aka μπατονέτες)  για κάθε μουντζούρωμα, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, πολυχρηστικά balms.

Demak Up Cotton Scinece Expert (Υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ)

– Φοράς «βαριά» προϊόντα στην επιδερμίδα σου

Καλό θα ήταν ιδιαίτερα τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες, να αποφεύγεις το foundation και γενικά τα καλλυντικά με βαριά σύνθεση και να πεις το «ναι» σε πιο ελαφριές φόρμουλες, όπως μία BB κρέμα.

Garnier, Miracle Skin Perfector (BB Cream)

Μπορεί σε μερικές μέρες να έχουμε πρώτη Ιουλίου, αλλά κοιτώντας έξω από το τζάμι, το σκηνικό για κανένα λόγο δεν σε βάζει σε #summermood. Βροχή, κίνηση στους δρόμους και κακή διάθεση. Παρ’ όλ’ αυτά, το μακιγιάζ σου μπορεί να είναι άψογο ακόμη και υπό βροχή. Πώς; Αποφεύγοντας τα παρακάτω τέσσερα λάθη.

Όλη η επικαιρότητα