Ελλάδα

Τα μηνύματα δείχνουν την αλήθεια για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη – Τι αποκάλυψε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Ακούστε το άρθρο
Τις τελευταίες μέρες πριν το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη φωτίζουν τα μηνύματα που η ίδια έστειλε από το κινητό της τηλέφωνο. Τα στοιχεία της δικογραφίας που δημοσιοποιηθεί αποκαλύπτουν τις τελευταίες συζητήσεις της 44χρονης και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Το νήμα αρχίζει να ξετυλίγεται από τις πρώτες μέρες του χρόνου όπου και η άτυχη γυναίκα μαζί με τον σύντροφό της βρισκόταν στην Αθήνα. Το πρώτο μήνυμα που στάλθηκε μέσω Viber στην γυναίκα του συντρόφου είχε σβηστεί από το κινητό της αλλά επιβεβαιώθηκε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Η σύζυγος του γιατρού δεν διάβασε το μήνυμα και έτσι η Ειρήνη το ξανάστειλε τα ξημερώματα ενώ είχε ήδη χωριστεί με τον σύντροφό της. Εκείνος θα επέστρεφε στο Αγρίνιο και εκείνη με το ΚΤΕΛ στην Κατοχή.

Και στα δύο αυτά μήνυμα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη γνωστοποιούσε στην σύζυγο του γιατρού την σχέση τους, ενώ πληροφορούσε την γυναίκα ότι δεν πρόκειται απλώς για έναν εφήμερο έρωτα και ότι είχε σκοπό να τον παντρευτεί. Μάλιστα του ζητούσε να αποδεχθεί την κατάσταση και να τον χωρίσει.

Όταν ο γιατρός γύρισε στο Αγρίνιο αντιμετώπισε τηλεφωνικά την έντονη αντίδραση της γυναίκας και στη συνέχεια πήγε στον Πύργο να την συναντήσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου η Ειρήνη Λαγούδη πήρε τηλέφωνο στο κινητό του γιατρού εννέα φορές την Παρασκευή χωρίς όμως να υπάρξει επικοινωνία. Την ίδια ημέρα στέλνει email στον αδερφό της λέγοντάς του: «Αδερφέ καταρρέω. Είμαι χάλια δεν απαντά στις κλήσεις μου και δεν ξέρω τι να κάνω». Στο email η 44χρονη ενημέρωσε τον αδερφό της για τα μηνύματα που είχε στείλει στην σύζυγο του γιατρού και για την άσχημα ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ίδια.

Η μοιραία μέρα

Το Σάββατο, την ημέρα που η Ειρήνη εξαφανίστηκε, τηλεφώνησε ξανά στο γιατρό και εκείνος δεν απαντούσε. Την ώρα που ο γιατρός έχει επιστρέψει από τον Πύργο στο Αγρίνιο λαμβάνει ένα γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνό του από το τηλέφωνο της: «Σε αγάπησα. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Το κινητό μου θα το πετάξω για να μην το βρει κανείς. Πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή», φαίνεται πως ήταν το τελευταίο μήνυμά της 44χρονης στο γιατρό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο γιατρός ανησύχησε με το μήνυμα της γυναίκας και προσπάθησε να την βρει.Φθάνοντας στο σπίτι της είδε παρκαρισμένο το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό της καθώς και κόσμο μέσα στο σπίτι και έφυγε.

Έβαλε τέλος στη ζωή της

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά η αστυνομία πιστεύει ότι η 44χρονη περιέλουσε το σώμα της με πετρέλαιο και έβαλε φωτιά, ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού. Οι παραμορφώσεις στο πρόσωπο αναφέρεται ότι προήλθαν από τα αποκαΐδια της οροφής στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Για το πώς βρέθηκε στο πίσω κάθισμα, λέγεται ότι προφανώς πρόκειται για μία υποσυνείδητη ύστατη προσπάθεια αυτοπροστασίας, ήταν όμως πλέον πολύ αργά.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα