Γυναίκα

Τα μηνύματα που δεν πρέπει να στείλεις ποτέ σε έναν άντρα

Ακούστε το άρθρο

Η τεχνολογία και τα social media σήμερα μας ενώνουν όσο ποτέ. Ή τουλάχιστον μπορούν…

Τo texting ως σχετικά νέος τρόπος για φλερτ μπορεί να έχει ενδιαφέρον κρύβει ωστόσο κι αυτός τις παγίδες του.

Είναι λοιπόν η ευκαιρία σου να συστήσεις τον εαυτό σου στον άλλο και να τον κατακτήσεις ή να τον απογοητεύσεις.

Δεν αρκεί μόνο να έχεις ένα ωραίο κεφάλι, αλλά να χρησιμοποιείς σωστά και αυτό που υπάρχει μέσα σ΄αυτό…

Σύμφωνα λοιπόν με τον Matthew Husssey, τρία είναι τα πράγματα που πρέπει να επικοινωνείς στον άντρα που σου αρέσει μέσα από τα γραπτά σου μηνύματα για να μη σε βαρεθεί πριν ακόμα τα στείλεις.

1. Βάλε φαντασία

Το να στείλεις το εγκληματικό κλισέ ” Γεια σου τι κάνεις;” οπωσδήποτε θα σε κατατάξει στην κατηγορία της βαρετής τύπισσας που δεν έχει τι να πει και μάλλον δε θα τον ενθουσιάσει καθόλου. Επίσης, τι περιμένεις να σου απαντήσει -αν σου απαντήσει- εκτός από το “Καλά. Εσύ;” και κάπου εκεί αδιέξοδο, αφού δε σκέφτηκες κάτι στην αρχή, πως να σκεφτείς κάτι στη συνέχεια;

Kάνε το μήνυμά σου να έχει αξία και να κάνει τον άλλο να ενδιαφερθεί ή να γελάσει, πχ. στείλε μια φωτογραφία που θα έχει ένα είδος χιούμορ που μπορεί να του φτιάξει την ημέρα. Τόσο απλό.

2. «Φρένο» στις ερωτήσεις

Μην στέλνεις συνεχώς ερωτηματικές φράσεις γιατί δεν είσαι περίεργη ούτε ανακρίτρια. Επίσης, ακόμη κι αν θέλεις να του προτείνεις να κάνετε κάτι μαζί, καλό είναι να το θέτεις ως εξής: ” Θέλω πολύ να δω την ταινία … στον κινηματογράφο την Παρασκευή και θα χαρώ πολύ να με συνόδευες.” αντί του ” Θέλεις να πάμε σινεμά;” #cliche Mε αυτόν τον τρόπο, αφενός εμπνέεις δυναμισμό και αφετέρου δε δείχνεις απελπισμένη.

3. Ξεκάθαρες κουβέντες

Έχε πάντοτε στο μυαλό σου ότι ο απέναντι μπορεί να σε βλέπει σαν μια περιπέτεια της μιας νύχτας ενώ αυτό δεν είναι στο στυλ σου. Αν λοιπόν θέλεις να το ξεκαθαρίσεις, ότι δηλαδή είσαι στην περίοδο της ζωής σου που αναζητάς κάτι πιο σοβαρό, κάντο ξεκάθαρο αλλά όχι επιθετικά, γιατί κι εκείνος μπορεί τελικά να μην αναζητά το one night stand.

Π.χ. Aν έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που ταξιδεύει πολύ και αυτές τις ημέρες είναι στην πόλη σου επομένως σου πρότεινε να βγείτε και κάπως πρέπει να το χειριστείς μπορείς να γράψεις “Δεν είμαι ο τύπος της κοπέλας που κάνει ευκαιριακές σχέσεις, αλλά θα έπινα μαζί σου απλά ένα ποτό, γιατί όχι; Αυτό δεν έβλαψε κανέναν”.

via

Όλη η επικαιρότητα