Sexy

Τα «μυστικά» ομορφιάς των αγγέλων της Victoria’s Secret!

a93702faeb20b394a9c1edb12f06f80f_xl.jpg
Ακούστε το άρθρο

Λένε πως το photoshop κάνει θαύματα στις φωτογραφήσεις. Τι γίνεται, όμως, με τα live show της Victoria’s Secret όπου δεν μπορεί να γίνει photoshop;

Το μακιγιάζ σώματος βοηθάει πολύ. Η Καντίς Σουάνπολ μίλησε γι’αυτό σε συνέντευξή της. “Είναι διαφορετικά τα πράγματα από χρονιά σε χρονιά σχετικά με το αν θέλουν να βάλουμε μακιγιάζ στο σώμα ή όχι. Πέρυσι, για παράδειγμα, δεν ήθελαν να βάλουμε πολύ διότι το λουκ ήταν πιο φυσικό. Έχουν, όμως, συνήθως ένα μεγάλο σετ από μπρονζέ αποχρώσεις στα παρασκήνια και το βάζουν όλο στα οπίσθιά μας και μάλιστα στα κατάλληλα σημεία”, είπε γελώντας.

Ένα άλλο πρώην μοντέλο της εταιρίας εσωρούχων είπε σχετικά: “Όλα έχουν να κάνουν με το να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση του τέλειου σώματος στην πασαρέλα. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν περίπου 20 στρώσεις μακιγιάζ μόνο στα οπίσθά μου”.

Όσο για το τι κάνουν τα μοντέλα με τις τρίχες στο σώμα τους, η Καντίς είπε: “Για χρόνια έκανα αποτρίχωση με κερί πράγμα που αποτελεί μαρτύριο για ένα μοντέλο. Ευτυχώς που είμαι ξανθιά! Αλλά τώρα έχω κάνει λέιζερ το οποίο είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου. Εύχομαι να το είχα κάνει πριν 10 χρόνια”.


Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα