Διάφορα

Τα όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα, όμορφα καίγονται

Ακούστε το άρθρο

Μετρώντας αντίστροφα για τις γιορτές πέφτουμε συνεχώς στο διαδίκτυο και τα social media σε βίντεο με χριστουγεννιάτικα δέντρα να αρπάζουν φωτιά σε χρόνο μηδέν. Τα φλεγόμενα δέντρα κάνουν το γύρο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης ξανά αυτή την εποχή και μας θυμίζουν πως πρέπει να προσέχουμε. Στην Αμερική μόνο ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του για κάθε 31 περιστατικά πυρκαγιάς από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ ένας θάνατος καταγράφεται κάθε 144 περιπτώσεις πυρκαγιάς από οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Οι ειδικοί συστήνουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα να είναι όσο πιο φρέσκα γίνεται και να αγοράζονται ει δυνατόν σε γλάστρα ώστε να μπορεί ο χρήστης να τα ποτίζει. Την ίδια ώρα, σημειώνουν πως και τα ψεύτικα δέντρα, καίγονται με την ίδια ταχύτητα, ενώ τα συνθετικά παράγουν ακόμη μεγαλύτερη θερμότητα.

Δείτε ένα βίντεο και πώς το δέντρο παίρνει φωτιά σε μόλις 40” δευτερόλεπτα:

++ATTENTI ALL'ALBERO DI NATALE++ In soli 40 secondi un corto c…

++ATTENTI ALL'ALBERO DI NATALE++In soli 40 secondi un corto circuito può distruggere una casa: ricordate sempre di controllare il funzionamento delle lampadine e di staccare la spina ogni sera —> https://goo.gl/1imBVHSegui Leggo – Il sito ufficiale

Gepostet von Leggo am Mittwoch, 6. Dezember 2017

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα