Κινηματογράφος Ψυχαγωγία

Τα Παράσιτα: Η HBO διαπραγματεύεται την τηλεοπτική μεταφορά τους

Ακούστε το άρθρο

Η HBO διαπραγματεύεται την απόκτηση των δικαιωμάτων για τη μεταφορά σε μίνι τηλεοπτική σειρά της κινηματογραφικής επιτυχίας του νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Μπονγκ Τζουν – χο «Παράσιτα», ανέφερε χθες το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο.

Ανάμεσα στις τηλεοπτικές εταιρείες που διεκδικούν τα δικαιώματα της ταινίας είναι και το Netflix, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το οποίο το 2017 υπέγραψε την παραγωγή του «Okja», της προηγούμενης ταινίας του σκηνοθέτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline Hollywood.

Μια μαύρη σάτιρα για τη σχέση μεταξύ δύο οικογενειών, τα «Παράσιτα» έχουν σημειώσει εισπράξεις 130 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ απέσπασαν τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες και μια Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία της καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Επίσης, θεωρούνται φαβορί για το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Οι υποψηφιότητες των Όσκαρ θα ανακοινωθούν την προσεχή Δευτέρα και κάποιοι αναλυτές εκτιμούν ότι η ταινία πιθανόν να προταθεί και για Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Για την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας με τον Μπονγκ θα συνεργαστεί ο Άνταμ Μακέι, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των ταινιών «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» (2015) και «Vice» (2018).

Δείτε το τρέιλερ

via

Όλη η επικαιρότητα