Γυναίκα

Τα πιο ασυνήθιστα μυστικά ομορφιάς των stars

ritaora.jpg
Ακούστε το άρθρο

Από το μυστικό για τα τέλεια, λαμπερά μαλλιά τους μέχρι τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια τους, οι stars έχουν μοιραστεί κατά καιρούς τα αγαπημένα τους beauty tips – και μερικά από αυτά είναι μάλλον ασυνήθιστα.

Rita Ora : Το μυστικό της για να καλύπτει τους μαύρους κύκλους

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως μπορεί να υποφέρει από μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της λόγω του εξαντλητικού προγράμματός της, όμως έχει βρει το κόλπο για να τους καλύπτει τέλεια. Τι κάνει; Απλά, βάζει λίγο κόκκινο κραγιόν στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Αρχικά το απλώνει ταμποναριστά και στη συνέχεια βάζει από πάνω του foundation ή concealer, κάνοντας το απαραίτητο blending.

Blake Lively: Τι κάνει για να έχει λαμπερά μαλλιά;

Η ηθοποιός ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές που της έχει δώσει η μαμά της και δεν έχει διστάσει να μοιραστεί το αγαπημένο της beauty tip: «Η μαμά μου συνήθιζε να βάζει λάδι ή μαγιονέζα στα μαλλιά της λίγο πριν λουστεί . Με αυτόν τον τρόπο, το σαμπουάν-μετά το λούσιμο- δεν αφήνει τα μαλλιά ξηρά ή εύθραυστα».

Miranda Kerr: Πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα αναζωογονημένη και ξεκούραστη

Μπορεί να μην χάνει κοσμικό party, όμως το αγγελάκι της Victoria’s Secret έχει τον τρόπο να δείχνει πάντα ξεκούραστο και «φρέσκο». «Ξεκινώ κάνοντας μπάνιο με ζεστό νερό και στο τέλος το γυρίζω στο super κρύο. Αισθάνομαι οτι είναι τόσο αναζωογονητικό και οτι κάνει καλό για το τριχωτό του κεφαλιού μου και το πρόσωπό μου. Πραγματικά ξυπνά τις αισθήσεις μου και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Μ ‘αρέσει! Το εφαρμόζω ακόμα και το χειμώνα» έχει δηλώσει η 32χρονη καλλονή.

Scarlett Johansson: Το κόλπο για να έχει καθαρή επιδερμίδα και να απομακρύνει τους ρύπους

Καθαρίζει το πρόσωπό της με μηλόξυδο: «Έχω ψάξει γα φυσικούς τρόπους για την περιποίηση της επιδερμίδας μου και βρήκα οτι το μηλόξυδο είναι πραγματικά αποτελεσματικό. Μπορεί να αντιμετωπίσει την έντονη λιπαρότητα, ακόμη και τα ενοχλητικά σπυράκια ή την ακμή» έχει πει.

Suki Waterhouse: Το tip της για να δώσει όγκο στα μαλλιά της

Από τα πιο ασυνήθιστα και απρόσμενα είναι το tip του 23χρονου supermodel από τη Μεγάλη Βρετανία: «Μερικές φορές ξεπλένω τα μαλλιά μου με Coca-Cola. Δεν μου αρέσει τα μαλλιά μου μετά το μπάνιο να είναι λεία και χωρίς όγκο και γι αυτό χρησιμοποιώ την Coca-Cola που τους δίνει μια πιο έντονη και με όγκο υφή, σαν να πέρασα μόλις από τον Αμαζόνιο!».

Jennifer Lopez: Το φυσικό ντεμακιγιάζ

Η Λατίνα τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί δημόσια πως χρησιμοποιεί τη βαζελίνη προκειμένου να απομακρύνει τους ρύπους από το πρόσωπό της και το μακιγιάζ κάθε βράδυ.

Lindsay Ellingson: Το κόλπο για «φυσικό lifting» στο πρόσωπό της

Σύμφωνα με το μοντέλο της Victoria’s Secret, ακόμη και η κατακόρυφη θέση στη yoga μπορεί να λειτουργήσει ως ένα «φυσικό lifting» για το πρόσωπο, μιας και χαρίζει μια λάμψη υγείας στο πρόσωπο.

Kate Hudson: Η πιο γρήγορη λύση για να δώσει λάμψη στο πρόσωπό της

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως, προκειμένου να κάνει την επιδερμίδα της να λάμπει, βυθίζει το πρόσωπό της σε μια λεκάνη με πολύ παγωμένο νερό.

Cate Blanchett: Τα φυσικά συστατικά για τέλεια επιδερμίδα

«Το ελαιόλαδο και το έλαιο macadamia είναι πραγματικά εξαιρετικά για την επιδερμίδα. Βάλτε ένα από αυτά στο ντους και θα δείτε το δέρμα σας να γίνεται πιο λαμπερό! Εγώ, μάλιστα, χρησιμοποιώ και τα δύο φυσικά συστατικά σε ένα σπιτικό scrub που φτιάχνω μόνη μου με με χυμό γκρέιπφρουτ και θαλασσινό αλάτι» έχει πει.

dutchesss.queen.gr

 

 

 

 

 

 

 

Όλη η επικαιρότητα