Life

Τα πιο σέξι πράγματα που θέλει να της κάνεις στο κρεβάτι

Ακούστε το άρθρο

Αν θες να κάνεις το σεξ μεταξύ σας να γίνει ακόμα καλύτερο, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Προσεκτικός με τις κινήσεις σου, με τα λόγια σου, αλλά κυρίως με τις αντιδράσεις της. Θέλεις κάθε πράγμα που της κάνεις στο κρεβάτι να την λιώνει και να την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην έκρηξη. Κι εμείς έχουμε μερικές απλές και σέξι ιδέες για να το καταφέρεις αυτό…

*Πες το όνομά της. Ξανά, και ξανά και ξανά.

*Φίλα την παντού, όπου μπορείς να φτάσεις, και δώσε προσοχή σε όσο περισσότερο από το σώμα της γίνεται.

*Μην φοβάσαι να αγγίξεις τα μαλλιά της. Όταν είστε χαλαρά, χάιδεψέ τα. Αν το κάνετε πιο έντονα, τράβηξέ τα και δάγκωσε τον λαιμό της.

*Καν’ της κομπλιμέντα, αλλά όσο πιο πρόστυχα γίνεται.

*Πάρε πρωτοβουλίες. Αντί να την ρωτάς συνέχεια τι θέλει, δοκίμασε πράγματα που θέλεις να κάνεις εσύ—σεβάσου, όμως, την γνώμη της.

*Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία της, όποια κι αν είναι αυτά. Μπορεί να έχει πολύ ευαίσθητο στήθος, ή να θέλει να της δαγκώνεις απαλά τον αυχένα. Μάθε τα σημεία της και χρησιμοποίησέ τα υπέρ σου (και υπέρ της!)

*Κοίταξέ την στα μάτια.

*Χρησιμοποίησε sex toys. Θα κάνουν το σεξ πολύ πιο ενδιαφέρον, και θα την βοηθήσεις να τελειώσει πιο εύκολα. Ρώτησέ την τι θα προτιμούσε, και γίνε δημιουργικός.
*Γδύσε την. Αν κάνετε σεξ και φοράει ακόμα κάποια ρούχα, βγαλ’ τα από πάνω της αργά, για να της δείξεις πόσο λατρεύεις το σώμα της.

*Δάγκωσε το κάτω χείλος της ενώ την φιλάς.

*Ψιθύρισε κάτι πολύ βρώμικο στο αυτί της.

*Υποθέτουμε ότι δεν χρειάζεται να σου το πούμε αυτό, αλλά ας είναι: Κάνε την να τελειώσει.

ΠΗΓΗ: in2life

Όλη η επικαιρότητα