Ηλεία

Τα πρώτα συμβάντα του 2018 στον δήμο Ήλιδας: Παράνομη στάθμευση και πυρκαγιά!

Ακούστε το άρθρο

Με το ‘δεξί’ φαίνεται ότι η ξεκίνησε το 2018 στον δήμο Ήλιδας, αφού τα πρώτα συμβάντα που καταγράφηκαν για την νέα χρονιά δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρά. Γεγονός βέβαια που προκαλεί αισιοδοξία, ότι όλη η χρονιά θα κυλήσει χωρίς δυσάρεστα και αυτό βεβαίως είναι η ευχή και το ζητούμενο.

Στο Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας το πρώτο συμβάν για το 2018 καταγράφηκε την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου στις 15:45 το μεσημέρι και αφορούσε τροχαίο υλικών ζημιών. Πρόκειται για τροχαίο που σημειώθηκε στην πλατεία της Κουρούτας, καθώς ΙΧΕ αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα δύο οχήματα.

 Πήρε κλήση!

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας το πρώτο συμβάν καταγράφηκε στις 02:50 τα ξημερώματα 1η Ιανουαρίου. Αστυνομικοί του τμήματος βρίσκονταν σε έλεγχο με μεικτό κλιμάκιο και κλήθηκαν να δώσουν λύση με όχημα που είχε σταθμεύσει παράνομα στην οδό Ιπποκράτους, στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, εμποδίζοντας την ομαλή διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων. Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στις 12:50 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και αφορούσε συναγερμό σε οικία στην Τοπική Κοινότητα Σωστίου.

Για το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας το πρώτο συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου και αφορούσε κλοπή σε κατοικία στην Αμαλιάδα. Άγνωστοι εισήλθαν σε κατοικία και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά.

Σε ότι αφορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, το πρώτο συμβάν καταγράφηκε στις 23:30 το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου και αφορούσε πυρκαγιά σε κατοικία. Επρόκειτο για φωτιά που εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία κοντά στο ΚΤΕΛ της Αμαλιάδας. Η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρική σόμπα, ωστόσο η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα στο σημείο ήταν έγκαιρη και προκλήθηκαν μικρές ζημιές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και την μεσοτοιχία του σπιτιού.

Όλη η επικαιρότητα