Τα ψέματα που όλα τα ζευγάρια λένε μεταξύ τους

mistika-psemata-1070.jpg

Λένε πως ανάμεσα στα ζευγάρια δεν υπάρχουν μυστικά, με τον έναν να μοιράζεται τα πάντα με τον άλλον.

Με αυτό το σκεπτικό σε ένα γάμο, το ζευγάρι είναι απόλυτα ειλικρινές, χωρίς μυστικά να πλανώνται στην ατμόσφαιρα. Αυτό, όμως, είναι ψέμα…

Φαίνεται πως τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες κρατούν μικρά πράγματα για τον εαυτό τους. Αλλα είναι μικρά και αθώα και άλλα είναι λίγο πιο σοβαρά και κάποια αδιανόητα.

 • «Η γυμναστική και η προετοιμασία για αγώνες είναι από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες στον ελεύθερό μου χρόνο. Αλλά αισθάνομαι ενοχές που παίρνω χρόνο, μένοντας μακριά από τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Ετσι, μερικές φορές λέω ψέματα για το πόσο συχνά γυμνάζομαι, ειδικά όταν είμαι σε ταξίδια για δουλειά. Παραλείπω εντελώς το πως πήγα σε ένα γυμναστήριο άλλης πόλης, όταν με ρωτάνε πώς ήταν η μέρα μου», Κάλβιν 28
 • «Δεν λέω ποτέ πόσα ξοδεύω από την πιστωτική κάρτα. Εχω μια ξεχωριστή, την οποία χρησιμοποιώ κυρίως για ρούχα δικά μου και των παιδιών. Αν ήξερε τι κάνω ο άνδρας μου, σίγουρα θα με έλεγε ανεύθυνη», Ασλει, 30.
 • «Ποτέ δεν του λέω την αλήθεια, όταν σχεδιάζω κάτι και μετά ξεχνάω να του το αναφέρω. Πάντα ξαφνικά μας καλούν, οπότε πρέπει να πάμε κάπου!», Σέρι,25.
 • «Εχω κρύψει τα πιο άνετα T-Shirt από τη γυναίκα μου. Αν ποτέ τα βρει, θα τα πάρει και δεν θα μου τα δώσει ποτέ πίσω. Είναι πολύ ωραία να τα φοράω, όταν βγαίνω έξω, αλλά εκείνη τα θέλει να κοιμάται. Γι’ αυτό τα κρύβω στο κάτω μέρος του συρταριού», Λόγκαν, 31.
 • «Είναι απαίσιο, αλλά μην με κρίνετε. Μου αρέσει πολύ η πεθερά μου. Ο σύζυγός μου ξέρει πως δεν είναι η καλύτερη μου φίλη, αλλά δεν είχε ιδέα πως μιλάω κάπως πιο άνετα μαζί της. Οι φίλοι μου γελάνε για το πώς είναι. Μακάρι να ήταν διαφορετικά, ωστόσο δεν νομίζω να γίνεται οτιδήποτε», Ζακλίν, 26.
 • «Εχω μεγαλύτερα χρέη από αυτά που νομίζει. Ξέρει για τα φοιτητικά δάνεια, που έχω, αλλά υπάρχουν ακόμα 10.000 δολάρια χρέος στην πιστωτική κάρτα. Ανησυχώ να του το πω, επειδή ξέρω πως οι γονείς του καυγαδίζουν γι’ αυτό. Συν του ότι βγάζω περισσότερα από εκείνον και δεν θέλω να τον κάνω να νιώσει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Θα πρέπει να τα συμμαζέψω. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω πια πάνω από μια δουλειά», Σάρα, 28.
 • «Πάντα ονειρευόμουν τον εαυτό μου ως μαμά, αλλά είμαι σχεδόν 31 και ακόμα δεν έχω παιδιά. Ο άντρας μου θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα του, για να είμαστε πιο σταθεροί. Εχουμε μιλήσει γι΄ αυτό, μιας και έχουμε να αποπληρώσουμε ένα χρέος και ο χρόνος τελειώνει. Ανησυχώ, ωστόσο, πως ο χρόνος τελειώνει. Θέλω να είμαι υποστηρικτική, αλλά το να δημιουργήσω οικογένεια είναι ένας από τους δικούς μου στόχους», Μπρίτανι, 30.
 • «Η γυναίκα μου μένει στο σπίτι με τα παιδιά, οπότε όλη μέρα ασχολείται μαζί τους. Οπότε όταν γυρίζω σπίτι θέλει να τη βοηθάω και να της δίνω χρόνο να μένει για λίγο μόνη της. Ωστόσο, μερικές φορές, χρειάζομαι να αποφορτιστώ από τη δουλειά πριν μπω στη φάση του μπαμπά. Ετσι, πηγαίνω βόλτα στο πάρκο ή αφήνω τη δουλειά λίγο πιο νωρίς και πηγαίνω με κάποιον φίλο για μπύρα, πριν πάω σπίτι και πω πως είχε κίνηση», Μπρετ, 34,
 • «Μπότοξ, μια μικρή πλαστική στην κοιλιά ή κάτι άλλο που δεν θέλει πολύ χρόνο αποκατάστασης είναι μερικά κρυμμένα μυστικά», λέει η Χιρ.
 • «Οταν δεν είναι στο σπίτι ή κοιμάται, κάνω καραόκε με βίντεο που βρίσκω στο YouTube», Νικόλ, 27.
 • «Η σύζυγός μου τρώει πολύ υγιεινά και έτσι θέλει να είμαι και εγώ (είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να βλέπουν πρόχειρο φαγητό στο σπίτι, γιατί δεν μπορούν να αντισταθούν). Δεν με πειράζει τόσο πολύ, μιας και με έχει βοηθήσει να χάσω βάρος, ωστόσο μερικές φορές θέλω μια σακούλα με πατατάκια. Ετσι, συχνά πηγαίνω στο σουπερμάρκετ μόνος και τα κρύβω μέσα στο αυτοκίνητο», Μάθιου, 29.