Τα «Σαγόνια του Καρχαρία»: Απάντηση για ανεξιχνίαστο φόνο πριν από 44 χρόνια!

Η ταινία – σταθμός στην ιστορία του σινεμά, γυρίστηκε στην Μασαχουσέτη το 1974. Εκείνη την περίοδο στους αμμόλοφους του Provincetown, σχετικά κοντά στα γυρίσματα, βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας που είχε δολοφονηθεί και μάλιστα δεν ταυτοποιήθηκε, άρα ούτε και ο δολοφόνος.

Η γυναίκα αυτή «βαπτίστηκε» τότε «η κυρία των αμμόλοφων» με πολλές προσπάθειες να έχουν γίνει από οδοντιάτρους να ταυτοποιήσουν το πτώμαμέσω της οδοντοστοιχίας. Όλες απέβησαν άκαρπες.

Ωστόσο νέα τροπή στην υπόθεση ήρθε να δώσει ο Τζο Χιλ, γιος του Στίβεν Κινγκ και επίσης συγγραφέας. Ο Χιλ ανέφερε ότι ξαναβλέποντας την ταινία, διέκρινε τη φιγούρα μιας γυναίκας κομπάρσου, η οποία μοιάζει με την εικόνα της «κυρίας των αμμόλοφων», όπως αυτή προσδιορίστηκε «στο περίπου» από τις αρχές.

Πολλοί απέρριψαν αυτή τη θεωρία χαρακτηρίζοντάς την υπερβολική, ωστόσο ο Χιλ επέμεινε λέγοντας πως οι κομπάρσοι της ταινίας ήταν όλοι ντόπιοι, επομένως δεν αποκλείεται να είναι όντως αυτοί.

Τόνισε πάντως πως όπως και να’χει, είναι να καλό να δοθεί ένα έναυσμα στους ανθρώπους ώστε να «ξεσκονίσουν» τη μνήμη τους και να δώσουν πληροφορίες που ίσως οδηγήσουν στην εξιχνίαση, έστω και δεκαετίες μετά.

 

 

ΠΗΓΗ: newsit