Lifestyle

Τα σπάνια λόγια της Τζολί για τη «δίδυμη» μητέρα της που πέθανε από καρκίνο

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή το συμβόλαιό της με την εταιρεία Guerlain, η Αντζελίνα Τζολί έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και ήταν από τις σπάνιες φορές που η σταρ αναφέρθηκε στη μητέρα της, την οποία έχασε από καρκίνο πριν από 10 χρόνια.

Η 41χρονη ηθοποιός, είπε ότι η μαμά της ήταν πολύ απλή γυναίκα, δεν της άρεσε οτιδήποτε φανταχτερό και προτιμούσε τη φυσικότητα.

«Η μητέρα μου ήταν μια απλή γυναίκα», είπε η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ. «Ποτέ δεν κακόμαθε τον εαυτό της, φορούσε ελάχιστο μακιγιάζ και απλά κοσμήματα».

«Αλλά είχε κάποια ξεχωριστά αντικείμενα, που την έκαναν να νιώθει όμορφη. Ενα από αυτά – και το θυμάμαι έντονα – ήταν η πούδρα Guerlain που φορούσε στο πρόσωπό της» πρόσθεσε.

Η Τζολί, η οποία θα δώσει όλα τα έσοδα από το συμβόλαιό της με την Guerlain σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, τόνισε ότι από μικρό κορίτσι είχε συνδέσει αυτό το brand με τη θηλυκότητα χάρις στη μητέρα της.

Μέσα από τη συνέντευξή της, η Τζολί άφησε να εννοηθεί ότι η συνεργασία της με τη συγκεκριμένη εταιρεία ήταν μια φυσική εξέλιξη, επειδή ήταν λάτρης της από τότε που ήταν παιδί και η μητέρα της χρησιμοποιούσε τα προϊόντα της.
Η Marcheline Bertrand πέθανε από καρκίνο μαστού και ωοθηκών το 2007 στην ηλικία των 56 ετών.

Αμέσως μετά την προληπτική αφαίρεση ωοθήκών τον περασμένο Μάρτιο, δύο χρόνια μετά από την προληπτική διπλή μαστεκτομή, η Αντζελίνα Τζολί είχε πει για τη μητέρα της:

«Μακάρι η μαμά μου να ήταν σε θέση να κάνει αυτές τις επιλογές. Δεν είναι εύκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Οι ωοθήκες είναι εύκολη χειρουργική επέμβαση, αλλά η αλλαγή των ορμονών που ακολουθεί είναι μεγάλη».

«Και οι δύο γυναίκες στην οικογένειά μου, η μητέρα μου και η γιαγιά μου άρχισαν να πεθαίνουν στα 40 τους. Είμαι 40. Ανυπομονώ να γίνω 50 και να ξέρω ότι τα κατάφερα».

Πηγή: THETOC 

Όλη η επικαιρότητα