Κινηματογράφος

Τα Στρουμφάκια επιστρέφουν στο σινεμά, αυτή τη φορά σε animation

ta_stroymfakia_epistrefoyn_sto_sinema_ayti_ti_fora_se_animation.jpg
Ακούστε το άρθρο
Η Κυριακή ήταν η Παγκόσμια Στρουμφοημέρα και τα στρουμφάκια φαίνεται ότι δεν πτοήθηκαν από την καταιγίδα που έπληξε το Κανκούν, όπου διεξάγεται το 6ο Summer of Sony. Ο σκηνοθέτης Κέλι Άσμπουρι ανακοίνωσε ότι τον Μάρτιο του 2017 τα αγαπημένα μπλε πλασματάκια θα έρθουν και πάλι στην μεγάλη οθόνη, όχι ως live action αυτή τη φορά, αλλά ως ταινία animation.

Ο σκηνοθέτης επέστρεψε στα κλασικά σκίτσα του Πέγιο, προσπαθώντας να βρει έμπνευση και φαίνεται ότι τα κατάφερε.

Στην ταινία τις φωνές τους στους βασικούς χαρακτήρες δανείζουν οι Ντέμι Λοβάτο στον ρόλο της Στρουμφίτας, ο Ρέιν Ουίλσον (The Office) στον ρόλο του Δρακουμέλ, ενώ ο Μάντι Πατίνκιν (Homeland) θα δώσει τη φωνή του στον Μπαμπά-Στρουμφ.

Η ταινία θα έχει τίτλο Get Smurfy και θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου 2017. Ο σκηνοθέτης Κέλι Άσμπουρι (Σρεκ 2) δηλώνει: «Η συνεχιζόμενη δημοτικότητα των Στρουμφ είναι αδιαμφισβήτητη και η νέα ταινία θα τα φέρει πάλι στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων από όπου ξεκίνησαν».

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα reboot, μία επανεκκίνηση, μετά τις αμφιλεγόμενες προσπάθειες μεταφοράς των Στρουμφ στον κόσμο των ανθρώπων.

 
 
Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα