Lifestyle

Τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη που εκτοξεύτηκαν μετά τον θάνατό του

pantelidis_533_355.jpg
Ακούστε το άρθρο

Λίγος μόνο καιρός μετά τον θάνατό του και η λατρεία του κόσμου δεν έχει σταματήσει για τον Παντελή Παντελίδη. Το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη έκανε ακόμα και αυτούς που δεν τον γνώριζαν να ψάξουν τον τραγουδιστή φαινόμενο και να σιγοτραγουδούν τις επιτυχίες του.

Ο τραγικός θάνατός του εκτόξευσε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο, ξεπερνώντας ακόμα και τα χτυπήματα ρεκόρ που είχαν καταγραφεί στο δημοψήφισμα. Ο Παντελής Παντελίδης που έγινε γνωστός μέσα από το ίντερνετ και το youtube όπου ανέβαζε ο ίδιος τα τραγούδια του, “γκρέμισε” το μέσο με τον θάνατό του.

Όλα είχαν ξεκινήσει το 2012 για τον αυτοδίδακτο τραγουδιστή. Μετά την απήχηση που είχαν τα τραγούδια του στο youtube έβγαλε τον πρώτο του δίσκο “Αλκοολικές οι Νύχτες” και βρέθηκε να είναι το πρώτο όνομα στις μεγάλες πίστες.

Έζησε για 4 χρόνια το μεγάλο του όνειρο. Ξαφνικά, λίγο μετά τις 8.20 το πρωί της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν μόλις 32 ετών. Έκτοτε τα τραγούδια του έχουν απογειωθεί στο youtube.

Αυτά που έχουν ξεχωρίσει μέσα από το επίσημο κανάλι του στο youtube είναι τα τραγούδια “Της Καρδιάς μου το Γραμμένο”, “Τα Σχοινιά σου”, “Πίνω από εκεί ψηλά για σένα”, “Γίνεται” και “Παραμυθιάζομαι”. Ένα από τα πρώτα τραγούδια του, το “Δεν ταιριάζετε σου λέω”, είχε καταφέρει από την αρχή να “γκρεμίσει” το Youtube, ξεπερνώντας τα 15 εκατομμύρια κλικ σε ένα μόνο από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί για το συγκεκριμένο τραγούδι.

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα