Μουσική

Τα «βαθιά προσωπικά» απομνημονεύματα του Prince

Ακούστε το άρθρο

Τον Οκτώβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο «The Beautiful Ones», τα απομνημονεύματα που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ο ποπ σταρ Prince, καθώς τον πρόλαβε ο θάνατος.

Όπως μεταδίδει το BBC, δεκαπέντε χειρόγραφες σελίδες, τις οποίες οποίες ο Prince είχε γράψει έναν μήνα πριν τον θάνατό του, θα αποτελέσουν τη βάση του βιβλίου.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει σπάνιες φωτογραφίες και χειρόγραφους στίχους , όπως και το αυθεντικό προσχέδιο του «Purple Rain».

Ο εκδοτικός οίκος Random House χαρακτήρισε το βιβλίο «βαθιά προσωπικό».

Ο Prince, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016, ήταν ένας από τη διάσημη τριάδα των σούπερ σταρ της δεκαετίας του ΄80, μαζί με τη Μαντόνα και τον Μάικλ Τζάκσον.

Δεν εξέθετε δημόσια τον εαυτό του και την προσωπική του ζωή, έδινε σπάνια συνεντεύξεις και έχτιζε την προσωπική του μυθολογία μέσω της μουσικής του. Αλλά τη χρονιά πριν τον θάνατό του φαίνεται να χαλάρωσε και να πρόβαλε τη ζωή και την καριέρα του μέσω της περιοδείας του «Prince: Piano & A Microphone».

Οι συναυλίες αυτές φαίνεται να ενέπνευσαν την ιδέα της αυτοβιογραφίας, κάτι που ο Prince είχε ανακοινώσει ο ίδιος σε εμφάνιση στο Μανχάταν το 2016.

«Αρχίζουμε από την αρχή, την πρώτη μου ανάμνηση, κι ελπίζω να φτάσουμε μέχρι το Super Bowl» είχε πει. «Διαβάζετε ακόμα βιβλία, ναι;»

Σύμφωνα με τον οίκο Random House, το «The Beautiful Ones» είναι «η βαθιά προσωπική αφήγηση του πώς ο Prince Rogers Nelson έγινε ο Prince που ξέρουμε: η ιστορία ενός παιδιού που απορροφούσε τον κόσμο γύρω του και δημιουργούσε μία περσόνα, ένα καλλιτεχνικό όραμα και μία ζωή, πριν οι επιτυχίες και η δόξα τον καθορίσει».

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα