Life

Τα ζώδια που θα φλέγονται ερωτικά το Νοέμβριο

Ακούστε το άρθρο

Εσείς άραγε θα χρειαστείτε στην κρεβατοκάμαρα πυροσβεστήρα;

Κριός

Η ανάδρομη η Αφροδίτη στον Ζυγό, υπόσχεται να εκτοξεύσει τη λίμπιντο σας  στον αέρα. Τέρμα οι χλιαρές σχέσεις  και οι συντροφικότητες. Ο μήνας απαιτεί σεξ και μόνο. Αν βέβαια τη  θέλεις τη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις κι ένα στο στις εκρήξεις. Αυτό το μήνα το μόνο εμπόδιο είναι ο εαυτός σου.

Ταύρος 

Μπορεί γενικά να είσαι αυτό που λένε cool τύπος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκη τους άλλους, έναν άλλο για την ακρίβεια που θα είναι εκεί για να σε κλείσει στη μεγάλη του αγκαλιά σε περίοδο κακοκαιρίας. Βασίσου σε αυτόν που σε αγαπάει.

Δίδυμοι

Όλα καλά ή μήπως αισθάνεσαι μια κάποια ζαλάδα αφού σε έχει βαρέσει στο κεφάλι ο Δίας από τον Τοξότη. Δεν είναι τίποτα, ψυχραιμία θέλει και πολλά νερά. Κύκλοι θα κλείσουν, κύκλοι θα ανοίξουν. Εναι μία περίοδος  τρομακτικών αλλαγών, που ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Συγκεντρώσου και άνοιξέ την.

 Καρκίνος 

Ψύχραιμη μέχρι να σε πάνε να δεις τρίωρη παράσταση ή την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομη στον Ζυγό. Τότε, ξαφνικά, σχέση και καριέρα δεν χωράνε στο ίδιο τραπέζι! Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω είναι αμείλικτος και σε σπρώχνει σε κίνηση ματ: να επισημοποιήσεις ή να χωρίσεις! Επειδή με τα τελεσίγραφα δεν τα πας καλά, μην πάρεις αποφάσεις αυτό το μήνα.

Λέων 

Μία Λέαινα δεν αμφιβάλλει ποτέ για τον εαυτό της εκτός αν η ανάδρομη Αφροδίτη της ρίχνει στάχτη στα μάτια. Θα είσαι σκληρή με τους γύρω σου αυτό το μήνα και πιο σκληρή με τον εαυτό σου. Σου φαίνεται αδιανόητο, αλλά οι άλλοι μπορούν να σε βοηθήσουν. Στα ενδιάμεσα το σεξ θα δίνει και θα παίρνει.

Παρθένος

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη -έστω και ανάδρομη- εσύ ζεις στον κόσμο του απόλυτου έρωτα. Και αυτό σου χαρίζει μια ζεν διάθεση. Συνέχισέ το, καλά το πας! Τον Νοέμβριο θα αγαπηθείς και θα αγαπιέσαι.

Ζυγός 

Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου χαλάει λίγο τα σχέδια και σε γεμίζει άγχος. «Παίρνω ό,τι μου αξίζει»; αναρωτιέσαι. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει στο σπίτι και στη δουλειά σαν καινούριο παπούτσι που σε χτύπησε λίγο. Ιεράρχησε τους στόχους σου και μην ξελογιάζεσαι από αγόρια-κοινωνικές πεταλούδες που φτερουγίζουν γύρω σου. Προτίμησε έντομα (ένα εργατικό μυρμήγκι, ίσως) και σχέσεις

Σκορπιός

Σχέσεις προσωπικές και ερωτικές στέκονται σαν μολυβένια σύννεφα στον ουρανό μέχρι τον Δεκέμβριο που η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου. Why so sad, μικρή Σκορπίνα; Βγήκαν οι ασυμφωνίες χαρακτήρα και οι γκρίνιες στην επιφάνεια; Κάτω από το χαλί (αυτές) ή έξω από την πόρτα (εκείνος). Δεν ανήκεις στα ζώδια που ξεφαντώνουν στα γενέθλιά τους, αλλά φέτος δοκίμασέ το. Θα σου βγει σε καλό.

Τοξότης 

Αν ήταν σκηνή από ταινία, ο Δίας στον Τοξότη θα ήταν η εναρκτήρια σκηνή της «Μελωδίας της Ευτυχίας» με την Τζούλι Αντριους να τραγουδάει πάνω στα βουνά. Αυτό σου συμβαίνει από τις 8/11 – όχι, δεν παίρνεις τα βουνά, αλλά ενδεχομένως να αισθάνεσαι βασίλισσα βουνών, ραχών και κάμπων. Ε, μπορεί και να είσαι. Ερωτικά πάντως δεν τα π[ας κι άσχημα. Λίγο casual sex το έχεις.

Αιγόκερως

Οργάνωση, επαγγελματική αναρρίχηση, επιτυχία, κοινωνική καταξίωση και δημιουργία περιουσίας λέει το επταετές πλάνο σας. Γάμος και τεκνοποίηση προαιρετικά.  Αυτό στη ζωή σας το λένε Τετάρτη, αλλά εκεί ψηλά στον ουρανό το λένε «ο Κρόνος είναι στον Αιγόκερω». Απο σεξ κασλά τα πας, αν και εντάξει δεν πετάς και στους 7 ουρανούς.

Υδροχόος 

Βάλε τις προσδοκίες σου, ερωτικές και προσωπικές, στον πάγο όσο η Αφροδίτη είναι μουτρωμένη (ανάδρομη στον Ζυγό) και στείλε τη σχέση σου ταξίδι για δουλειές μέχρι να φύγει αυτός ο Νοέμβριος που όλα στη ζωή σου μοιάζουν να κινούνται σε slow motion σαν να κολυμπάς σε ζελέ. Αλλάζεις ταχύτητα τον Δεκέμβριο, υπομονή.

Ιχθύες 

Σκέψου ένα κόκκινο χαλί και έναν προβολέα που σε ακολουθεί όπου κι αν πας. Θέλεις να ανέβεις στα σκαλιά της επιτυχίας Γίνεται. Θέλεις να σταθείς στης εκκλησιάς την πόρτα; Στάσου. Μύγδαλα, καρύδια, γλυκό κρασί, όλα θα σου τα χαρίσει ο Δίας στον Τοξότη. Σκανδαλωδώς ευνοημένηκαι στο σεξ.

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα