Τα ζώδια της ημέρας

Παρθένε, σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις του παρελθόντος
που σου άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση…

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τις δικές σου απόψεις, τα δικά σου πιστεύω και οτιδήποτε σε απασχολεί στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει μία μικρή σύγχυση. Είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να πεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα και κατά τη συνάντηση σου με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να έχεις καλή διάθεση καθώς αν έχεις θέληση να περάσεις καλά, τότε καμία παρεξήγηση δεν θα συμβεί και αν συμβεί θα λυθεί αμέσως.

Ταύρος

Οι σκέψεις σου θα σε δυσκολέψουν σήμερα καθώς το μυαλό σου θα έχει την τάση να ψάχνει και να βρίσκει προβλήματα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα αναμοχλεύσει τις ανασφάλειές σου, με αποτέλεσμα να μη νιώθεις ιδιαίτερα άνετα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πώς θα έρθουν αρκετά θέματα στο προσκήνιο τα οποία σχετίζονται με καταστάσεις και ανθρώπους του παρελθόντος. Μην τα χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία για την πεσμένη σου διάθεση, καθώς αυτά μπορούν να γίνουν η κινητήριος δύναμη για να «ξεκολλήσεις» από κάποιες καταστάσεις που σε ταλανίζουν.

Δίδυμοι

Σήμερα οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι στα πάνω τους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου υπενθυμίσει πως έχεις φίλους και ανθρώπους που περιμένουν να τους αφιερώσεις λίγο χρόνο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα φέρει κοντά σου και ένα παλιό συνεργάτη σου ή ακόμα και ένα παλιό έρωτα γεγονός που θα σε χαροποιήσει. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκαθαρίσουν πράγματα του παρελθόντος αρκεί να μην τα μπερδέψεις με ζητήματα του παρόντος, καθώς εκεί η κατάσταση μπορεί να γίνει περίπλοκη. Κλείσε κάποιες πόρτες ώστε να αποφασίσεις αν και εφόσον χρειάζεται να ανοίξεις άλλες.

Καρκίνος

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες δεν θα σε αφήσουν να μείνεις ξέγνοιαστος /η σήμερα καθώς το μυαλό σου προσπαθεί να βρει τρόπους για να πραγματοποιήσει τους στόχους σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικές ανησυχίες και ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα εργασιακό ζήτημα προκειμένου να μπορέσεις να το διευθετήσεις οριστικά. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η ημέρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις πάνω στη δουλειά, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Λέων

Σήμερα έχεις την ανάγκη από νέες πληροφορίες για αυτό και θα στραφείς σε συζητήσεις, βιβλία ακόμα και σεμινάρια προκειμένου να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε βάλει στη διαδικασία αποκόμισης νέων πληροφοριών. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει κάποια κολλήματα στην επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου, τους φίλους σου αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να θυμάσαι πως αυτά θα είναι μικρά και άνευ σημασίας, για αυτό είναι στο χέρι σου αν θα τα αφήσεις να γίνουν μεγάλα ή αν θα τα σταματήσεις πριν πάρουν την ανιούσα.

Παρθένος

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις του παρελθόντος που σου άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση αλλά και δυνατά συναισθήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι υπεύθυνη για την αναδρομή σε περασμένα γεγονότα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να εντείνει τη συναισθηματική αναστάτωση για αυτό προσπάθησε να επιβληθείς στις σκέψεις σου πριν μπεις σε ένα φαύλο κύκλο. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να λύσεις ένα ζήτημα που σχετίζεται με τις τράπεζες ή τους δημόσιους φορείς το οποίο σε ακολουθεί από το παρελθόν. Προτίμησε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε αυτό καθώς και το μυαλό σου θα κρατήσεις απασχολημένο και μπορεί να βρεις και την πολυπόθητη λύση!

Ζυγός

Οι επαφές με τους «άλλους» θα αποτελέσουν την κύρια ενασχόληση σου σήμερα και αυτές θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για συναντήσεις και συζητήσεις με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να γυρίσει τη συζήτησή σας σε γεγονότα του παρελθόντος και μάλιστα σε γεγονότα που αφορούν και άλλα πρόσωπα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε κοινωνικό σχολιασμό καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν πρόσωπα που θα παρεξηγήσουν τις προθέσεις σου.

Σκορπιός

Η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις της και όλα τα παρελκόμενα της θα κάνουν δυναμική εμφάνιση σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό, θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες ανοιχτές δουλειές με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές ιδιαίτερα αν αυτές προέρχονται από παλιά. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δεις ξανά τους όρους μιας οικονομικής συμφωνίας και να πάρεις μία απόφαση η οποία θα είναι προς όφελός σου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάσαι πως η ήμερα είναι ευνοϊκή για να επιλύσεις ζητήματα του παρελθόντος, και όχι για να ξεκινήσεις οτιδήποτε νέο.

Τοξότης

Σήμερα θα ξεκινήσεις να χαλαρώνεις και να βρίσκεις τη διάθεση για να αφήσεις στην άκρη τις ανησυχίες και τις υποχρεώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με εσένα και με αυτά που σου αρέσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σε προτρέπει να βρεις χρόνο για δραστηριότητες και ανθρώπους που σε ευχαριστούν καθώς τη διάθεση την έχεις ήδη! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορεί να δημιουργήσει μικρές ή μεγάλες παρεξηγήσεις με αφορμή γεγονότα του παρελθόντος. Σκέψου αν υπάρχει πραγματικός λόγος να τα φέρεις το παρόν και να σου χαλάσουν την ημέρα!

Αιγόκερως

Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξει κάποιο οικογενειακό θέμα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα το φέρει στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο με τη σειρά του, ζητήματα του παρελθόντος που σχετίζονται με τους δικούς σου ανθρώπους και με το σπίτι σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς μαζί τους προσεκτικά ώστε να μπορέσει να τα λύσεις και να μην σε ταλαιπωρήσουν άλλο. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι κάποιες τάσεις ασυνεννοησίας που μπορεί να υπάρχουν εντός οικίας και μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα τονίσει την ανάγκη σου να βρεθείς ή έστω να επικοινωνήσεις με τον/η αδερφό/η σου, να κανονίσεις μία συνάντηση με ένα ξάδερφο σου ή να βγεις και να πιείς ένα καφέ με ένα γνωστό σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να αναπολείς επαφές, συζητήσεις και παρέες μέσα από τις οποίες είχες περάσει ωραίες στιγμές. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως αν το θέλεις είναι στο χέρι σου να κανονίσεις κάτι με τους ανθρώπους που σου λείπουν, ώστε να αναβιώσουν ευχάριστα πράγματα από το παρελθόν! Πρόσεξε όμως καθώς η επικοινωνία σήμερα μπορεί να παρουσιάσει κάποια μικρά κολλήματα.

Ιχθύς

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ανησυχίες σχετικές με οικονομικά θέματα για αυτό και θα προσπαθήσεις να βάλεις τυχόν εκκρεμότητες σε μια σειρά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιες από τις εκκρεμότητες που έχεις, αν και θα πρέπει να προσέξεις την παρορμητική διάθεση που θα σου χαρίσει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Καλό θα ήταν να τις βάλεις σε προτεραιότητα καθώς η ημέρα θα ευνοήσει περισσότερο την τακτοποίηση θεμάτων που προϋπάρχουν, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τα οικονομικά σου.

 

Via