Τα ζώδια της ημέρας

Παρθένε, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να εκφράσεις τις ανάγκες σου και ό,τι νιώθεις.

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η καθημερινότητα επιφορτίζεται με ευθύνες και αγγαρείες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις γύρω σας συναδελφικό επίπεδο. Το τρίγωνο της με τον ουρανό στον Ταύρο ανοίγει το πεδίο δράσης πνευματικά και δεν αποκλείεται να βρεις ιδέες που θα είναι καταλυτικές στο να δρομολογήσεις ζητήματα στη δουλειά που μπορεί να σε βαραίνουν. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις πιθανές αντιπαραθέσεις ή θέματα που μπορεί να προέκυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού υπάρχει ιδιαίτερη κατανόηση και καλή διάθεση σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το κέφι απογειώνεται, καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθείς στον έρωτα και τη διασκέδαση. Καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις που μπορούν να σε ενδιαφέρουν έρχονται στο προσκήνιο. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικούς έρωτες που θα σε συναρπάσουν ή ξαφνικές ευκαιρίες που θα σηματοδοτήσουν την πρόοδο των δημιουργικών σου ενδιαφερόντων. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για να επικοινωνήσεις άμεσα και να περάσεις όμορφες στιγμές σε όποια παρέα κι αν βρεθείς εκφράζοντας τα συναισθήματά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σε επιφορτίζει με πιθανά ζητήματα οικογενειακής φύσεως που πρέπει να λύσεις. Είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και οικεία πρόσωπα, καθώς είναι αυτά που θα σου δώσουν την ασφάλεια και τη θαλπωρή που αναζητάς. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να επιδιώξεις την επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν και να απελευθερωθείς από ψυχολογικά βαρίδια που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν και αφορούσαν την οικογένεια. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις οικονομικής φύσεως που γίνονται σε εξαιρετικό κλίμα και μπορεί να δώσουν σημαντικές διεξόδους.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και εντείνει την ανάγκη για επικοινωνία, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να στραφείς στα κοντινά σου πρόσωπα θέλοντας να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου ή ακόμα αιφνιδιαστικές συνεργασίες εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα με το στενό σου περιβάλλον που πιθανά επηρέασαν τη σχέση σας.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και κυρίως σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα, καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις πιθανά λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στα οικονομικά σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να αυξήσει σημαντικά το εισόδημά σου. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο εντείνει το συναισθηματισμό και τη διάθεση να επιλύσεις ζητήματα του παρελθόντος που ταλαιπωρούν τη σχέση σου και δημιουργούν φόβους και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να εκφράσεις τις ανάγκες σου και ό,τι νιώθεις, τόσο στο ταίρι όσο και συνεργάτες σου, θέλοντας να σε καταλάβουν και να προσπαθήσουν να σε καλύψουν. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου που μπορούν να σου δώσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, καθώς επικοινωνείς ιδανικά όνειρα και σκέψεις και μπορεί να προκύψουν συνεργασίες.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα, καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο μυαλό σου και θολώνουν πιθανά τις σκέψεις σου. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος, καλό είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, καθώς δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ένταση και νευρικότητα, όμως σου δίνει την ευκαιρία να δεις κατάματα την αλήθεια και να απεμπλακείς από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο φέρνει πιθανά προτάσεις του παρελθόντος επαγγελματικής φύσεως και πάλι στο τραπέζι και μπαίνεις σε διαδικασία συζήτησης.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς η ανάγκη να εκφράσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου είναι έντονη. Πιθανό είναι να θέσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες και να βρεθούν φίλοι που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες που μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά η να έχουν πρωτότυπο αντικείμενο. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα συζητώντας με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες αυξάνονται, όμως δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες και να εξελιχθείς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κόντρες με ανώτερους που θα σου κοστίσουν. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που να αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου στο οικονομικό πεδίο και πιθανές είναι οι συναλλαγές ή οι επιχειρηματικές κινήσεις που καλείσαι να συζητήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και κυρίως ενδιαφέρεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Οι πνευματικές σου αναζητήσεις πρωταγωνιστούν σήμερα, καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να ακολουθήσει σεμινάρια ημερίδες που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν την αλλαγή της κοσμοθεωρίας και της προσωπικής σου ζωής. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει τη δυνατότητα με καλή διάθεση να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το/η σύντροφο ή τους συνεργάτες σου εξομαλύνοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και κάνουν την εμφάνιση τους ανασφάλειες και φόβοι που μπορεί να μη σου είναι εύκολο να διαχειριστείς και να εκδηλώνεις εκνευρισμό. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Το ένστικτό σου λειτουργεί μοναδικά, ακολούθησε το. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω απωθημένα και φοβίες που μπορεί να μη λειτουργούν ανασταλτικά στην προσωπική σου ζωή ή να σου δημιουργούν ιδιαίτερο πρόβλημα. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με την εργασία σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς επιδιώκεις να φέρεις την ισορροπία και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλειες. Νέες συνεργασίες είναι πιθανό να υπάρξουν, αφού μπορείς να διακρίνεις άμεσα ποιες είναι αυτές που μπορούν να είναι ωφέλιμες για εσένα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο εκτοξεύει το κέφι, την παιδικότητα και τη διάθεση να περάσεις καλά, κάτι που θα φανεί άμεσα στην προσωπική σου ζωή.