Life

Τα ζώδια της ημέρας – Αναλυτικές προβλέψεις

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα διαπιστώσεις τη δύναμη της επικοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο καθώς θα σου προσφέρει μια χείρα βοηθείας στις συναλλαγές σου με τον υπόλοιπο κόσμο. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά με όλους όσους συναναστραφείς σήμερα καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις και να αισθανθείς μέρος του συνόλου. Επαφές με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας καθώς θα γίνεις υπέρμαχος της πολυφωνίας!

Ταύρος

Σήμερα προτεραιότητά σου θα είναι τα οικονομικά σου θέματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες σε περίπτωση που έχεις αφήσει εκκρεμότητες. Είναι μια καλή ημέρα για να επιδιώξεις να οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς που θα σε ωφελήσουν.  Είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί και μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το εισόδημα σου είτε προσωρινά είτε μόνιμα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου χαρίσει ενέργεια, βγάζοντας σε από την απάθεια που πιθανόν να είχες τις προηγούμενες ημέρες. Η διάθεση σου θα επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς δεόντως για να πλησιάσεις τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου. Είναι πιθανό να παρεξηγήσεις κάποια πράγματα και να γίνεις λίγο εύθικτος/η αλλά δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις αφορμές για να χαλάσεις τη διάθεση σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες ούτε καν με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δημιουργεί ανασφάλεια αλλά και άγχος ακόμα και για τις απλές καθημερινές υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να το αποβάλλεις και να ασχοληθείς με τις δουλειές που έχεις ώστε να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο και να μην μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και φοβιών.

Λέων

Σήμερα από τη μία θα σκέφτεσαι δουλειές και υποχρεώσεις και από την άλλη δεν θα βλέπεις την ώρα να ξεμπερδέψεις από όλα και να δεις τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα εντείνει τη διάθεση σου για κουβέντα και συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορούν να αποδειχτούν βοηθητικές είτε για επαγγελματικές είτε για προσωπικές επιδιώξεις!

Παρθένος

Σήμερα θα σε πιάσει το πείσμα σου και θέλεις να αποδείξεις τι μπορείς να καταφέρεις κυρίως όσον αφορά τα επαγγελματικά σου θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα εντείνει την ανάγκη σου να εξελιχθείς επαγγελματικά με κάθε κόστος. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείς με αποτέλεσμα να εκτεθείς. Κάνε μικρά και σταθερά βήματα και μη βιάζεσαι γιατί τα λάθη καραδοκούν!

Ζυγός

Η ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων και εμπειριών θα σε σπρώξει σε συναντήσεις με πληθώρα ανθρώπων καθώς έχεις ανάγκη από ανθρώπινη επαφή και συζητήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σε βοηθά να συσφίξεις τις σχέσεις σου με γνωστούς, συγγενείς κουμπάρους αλλά και τον κάθε άνθρωπο που θα συναντήσεις σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια πρόταση για μια εκδρομή ή ένα ταξίδι που θα σε ενθουσιάσει ακόμα και αν θα πρέπει να το συνδυάσεις με δουλειά!

Σκορπιός

Μια μικρή αφορμή μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τα κρυμμένα συναισθήματα σου και να σου προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σημαίνει πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που σε αναστατώνουν και να σταματήσεις να εθελοτυφλείς. Η ημέρα μπορεί να σου φέρει συναισθηματική αναστάτωση μπορεί όμως και να σου φέρει οικονομικές ευκαιρίες και είναι στο χέρι σου σε ποιο από τα δύο θα δώσεις μεγαλύτερη βάση.

Τοξότης

Οι σχέσεις σου με ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά και παίζουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου θα είναι στο προσκήνιο σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και μπορεί να αισθανθείς μπερδεμένος/η καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις τρόπο να προβάλλεις τα θέλω σου. Θα είσαι ευάλωτος/η στην κριτική των άλλων και μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις καθώς ακόμα και η καλοπροαίρετη γνώμη των συνεργατών σου μπορεί να σε εκνευρίσει. Μην ψάχνεις αφορμές να παρεξηγηθείς και άφησε την ημέρα να κυλήσει ομαλά!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα φέρει δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σίγουρα δεν θα σε αφήσει να πλήξεις. Το πρόγραμμα σου θα είναι αρκετά βεβαρημένο σήμερα και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πάρεις ένα συμπλήρωμα βιταμινών καθώς η ενέργεια σου θα πάρει την κατιούσα. Μη χάνεις χρόνο γκρινιάζοντας για το φόρτο εργασίας σου καθώς με αυτό θα σπαταλήσεις περισσότερη ενέργεια από ότι αν ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος

Μια ευνοϊκή ημέρα ξεκίνησε για εσένα αγαπημένε μου Υδροχόε καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα σε ανανεώσει! Η διάθεση σου θα γίνεται ολοένα και καλύτερη και θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και να γεμίσεις την καρδιά σου με ευχάριστα συναισθήματα. Η ημέρα ενδείκνυται και για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου και είναι ότι πρέπει για να κανονίσετε μια έξοδο!

Ιχθύς

Οι σχέσεις με την οικογένεια σου μπορεί να περάσουν ένα τεστ σήμερα καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια αναστάτωση εντός οικίας. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα αναμοχλεύσει αδικίες και απωθημένα που έχεις με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις εξιλαστήριο θύμα. Πάνω στον εκνευρισμό σου μπορεί να κατηγορήσεις τους δικούς σου καθώς κάπου πρέπει να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και απόφυγε τις εντάσεις για να μην πεις πράγματα που σίγουρα θα μετανιώσεις.

Πηγή: E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα