Life

Τα ζώδια της ημέρας – Αναλυτικές προβλέψεις

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα νιώθεις μια διάχυτη ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να αναζητάς τρόπους για να καταφέρεις να την περιορίσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σε οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στο μυαλό σου ευφάνταστες ιδέες, ώστε να καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου ή ευφάνταστες δικαιολογίες, ώστε να αναβάλεις τις εκκρεμότητές σου!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου, καθώς οι αντιδράσεις σου θα είναι περίεργες και η συνεννόηση με τους γύρω σου δύσκολη! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι πιθανό να ωραιοποιήσεις ανθρώπους που δεν πρέπει, γι’ αυτό η κρίση σου πρέπει να συνοδεύεται από τη λογική.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να κάνεις μια βόλτα αμέριμνος/η και ξαφνικά να έρθουν στο μυαλό σου σκέψεις, που αφ’ ενός δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αφ’ ετέρου θα σε αγχώσουν χωρίς λόγο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα προκαλέσει ανησυχίες και ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να ευχαριστηθείς οτιδήποτε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ένα «θολό τοπίο», το οποίο δε θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου θέματα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινούς στόχους και προσωπικά μυστικά, θα βρεθούν στη λίστα με τις προτεραιότητές σου για σήμερα και θα επιδιώξεις να τους δεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε οδηγήσει σε εκ βαθέων εκμυστηρεύσεις και συζητήσεις. Αν ασχολείσαι με οποιοδήποτε καλλιτεχνικό χόμπι και σπορ, κυρίως αν συμμετέχεις σε κάποια ομάδα, θα είσαι πολύ τυχερός/ή καθώς η έμπνευσή σου θα μαγέψει τους γύρω σου.

Λέων

Η καριέρα θα είναι το κύριο μέλημά σου σήμερα, που η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, και θα καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να δράσεις αθόρυβα και ανενόχλητος/η, ώστε στο τέλος να κάνεις την έκπληξη! Προσπάθησε να είσαι διακριτικός/η και να μην εμπλακείς σε θέματα και μυστικά προϊσταμένων και υφισταμένων, ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Παρθένος

Το μυαλό σου έχει αποφασίσει να πάρει άδεια σήμερα, για αυτό μην το ζορίσεις με υποχρεώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που δε βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να περάσεις μια χαλαρή ημέρα, ώστε να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τις δουλειές. Βέβαια, θα είσαι λίγο αφηρημένος/η σήμερα, για αυτό φρόντισε να ελέγξεις τα ραντεβού σου, για να είσαι σίγουρος/η.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως κάτι σου φταίει χωρίς να μπορείς να το προσδιορίσεις, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σού προκαλεί συναισθηματική δυσφορία. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα κατευνάσει τη φουρτούνα και θα σε βοηθήσει να βρεις διέξοδο μέσα από τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σου. Η ημέρα δεν προσφέρεται για τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων ούτε για νέες συμφωνίες, καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τις μεγάλες προσδοκίες σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει απέναντί σου, στο ζώδιο του Ταύρου, και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα στους άλλους, αφήνοντας τον εαυτό σου λίγο παραπονεμένο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα, αλλά και την ανάγκη σου για ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάς. Καλύτερα να αποφύγεις να συζητήσεις για οποιαδήποτε επαγγελματική συμφωνία σήμερα, καθώς η ημέρα ευνοεί τις πιο ανάλαφρες συζητήσεις!

Τοξότης

Οι δουλειές που θα προκύψουν σήμερα, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το ημερήσιο πλάνο σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι αποφασισμένη να σε βάλει να δουλέψεις χωρίς να χρονοτριβείς! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε παρασύρει σε μια χαλαρότητα, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείς να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα και μετά να τα βάλεις με τους γύρω σου. Δες τις υποχρεώσεις σου σαν πρόκληση, ώστε να υπάρξουν περισσότερες πιθανότητες να ασχοληθείς μαζί τους!

Αιγόκερως

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα σου υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να τον καλομαθαίνεις κάποιες φορές! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τη φαντασία σου και τη διάθεσή σου να δημιουργήσεις! Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, ώστε να εκμεταλλευτείς την έμπνευσή σου! Είναι πιθανό να παρασυρθείς σε καταχρήσεις, για αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να εμφανιστούν θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με την οικογένειά σου, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα αναμοχλεύσει πράγματα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποφύγεις τις φασαρίες και γι’ αυτό θα επιλέξεις να μη δώσεις συνέχεια, ακόμα και αν υπάρξουν πράγματα που θα σε ενοχλήσουν. Πρόσεξε τις καταχρήσεις, καθώς μπορεί να βάλεις ένα ποτάκι για να χαλαρώσεις και τελικά να γίνουν πολλά περισσότερα!

Ιχθύς

Η διάθεσή σου για επικοινωνία θα σε φέρει σε επαφή με γνωστούς και συγγενείς, προκειμένου να μάθεις νέα και να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φροντίσει για την ομαλή διεξαγωγή των κοινωνικών επαφών σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η με τα θέματα των γύρω σου. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία σου, προκειμένου να μη μεταβάλλεται η διάθεσή σου από τα ερεθίσματα του περιβάλλοντός σου

Πηγή: E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα