Ηλεία Πολιτισμός

ΤΑΚΙΜ – ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ «Ελληνική Απόλαυσις…!!!»

Ακούστε το άρθρο

Στα πλαίσια του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 στο ανοιχτό θέατρο Ολύμπια (Φλόκα) το Λύκειον των Ελληνίδων Πύργου παρουσίασε τους ΤΑΚΙΜ, έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μας μουσικής, σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση «ΤΑΚΙΜ – ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΙΣ» που επιμελήθηκε κ παρουσίασε ο Λάμπρος Λιάβας. Μαζί τους, οι εξαιρετικοί τραγουδιστές Γιάννης Νιάρχος και Κατερίνα Τζιβίλογλου και στην αφήγηση η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη. Συμμετείχε στους χορούς η Χορευτική μας Ομάδα, με υπεύθυνο το δάσκαλό μας Κων/νο Τζανέτο.

Αυτό όμως προϋπόθετε τη βοήθεια, τη στήριξη υλική και ηθική πολλών ανθρώπων και φορέων.

Οφείλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε πρώτα απ΄ όλα την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κ τον πρόεδρό της κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλο, για την πετυχημένη διοργάνωση κ για τη φιλοξενία του στο χώρο του θεάτρου. Τον Διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Βασίλη Καψή καθώς και την κα Ελένη Βλάχου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Το Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας κ τον πρόεδρό του κ. Δ. Δημητρουλόπουλο για την ευγενική του υποστήριξη.

Ολους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την παράσταση και κυρίως: Τον κ. Κων/νο Μιχαλόπουλο με την εταιρεία επίπλων «ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ», τον κ. Χρήστο Μπεβούδα κ τα κατ/ματα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αμαλιάδα, τους κ. Γιώργο Σταθόπουλο με την εταιρεία «Stathopoulos –THINK HOME» στον Πύργο,   την κα Γιώτα Βυθούλκα με τις εταρείας «ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΑΕΒΕ» κ΄ «ALTHEA APARTMENTS», τον κ. Ασημακόπουλο Χρήστο με την εταιρεία «ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ» στον Πύργο, τους κ. Ιωάννη κ΄Χαράλαμπο Παλαιολόγο με το αρτοποιείο «ΔΗΜΗΤΡΑ» στον Πύργο, την κα Νίκη Χρονοπούλου με τα  καταστήματα Istante, τον κ. Ιωάννη Τοπιντζή με την εταιρεία του κατεψυγμένων προϊόντων στον Πύργο, την κα Νατάσσα Λέλε κ το κατ/μα «ΛΕΛΕΣ» στον Πύργο, την κα Ελ. Καλομοίρη κ την εταιρεία «ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ.» -ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, τον κ. Ιωάννη Τερζή και τα [1]super markets «ΤΕΡΖΗΣ», το Τεχνικό Γραφείο του κ. Γεωργίου Παναγιωτακόπουλου, την κα Χριστίνα Νιώτη κ΄ τα φροντιστήρια «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ» στον Πύργο, την κα Σόνια Αγγελοπούλου κ το κατ/μα Romina, το λογιστικό γραφείο του κ. Αχιλλέα Μελέγκου, την κα Μαρία Ράλλη κ το κατ/μα  DE FACTO, το κατ/μα «ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ –κοτόπουλα ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» , τις κυρίες Ολγα κ Μαρία Κλάδη, τον κ. Γ. Γεράνιο κ την Vodafon Πύργου, τον κ. Πάνο Μαντά κ τον «PANTHEON».

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας μας, τον Δημοσιογραφικό Ομιλο Βαρουξή με την Εφημερίδα «Πατρίς», την “ORT TV”, “ORT FM”, “PATRIS NEWS”, “MULTI PRODUCTIONS”. Την εφημερίδα “ΠΡΩΤΗ” κ την «Protinews», την εφημερίδα “ΠΡΩΪΝΗ” κ΄ την «Proininews”. Ευχαριστούμε επίσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «VOX 103,3 –Πύργος» κ΄ «Ε.Ρ.Α ΠΥΡΓΟΥ» για την φιλοξενία. Ολον τον ηλεκτρονικό τύπο που στήριξε την εκδήλωσή μας, ILIA 24.GR, ILIAWEB.GR, Myilianews.gr, ILIAKANEA.GR, Ilialive.gr, Skalistiri news.

Ευχαριστούμε όλα τα τουριστικά γραφεία που ανέλαβαν να μεταφέρουν τον κόσμο στο θέατρο Φλόκα, «look it’s journey time» στον Πύργο, «ΣΤΡΙΓΚΑΣ TRAVELL» στη Ζαχάρω, “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΙΣ TRAVELL” στην Κυπαρισσία, «ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ» στην Αμαλιάδα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη και τους φίλους του Λυκείου, καθώς και τους θεατές που για πρώτη φορά βρέθηκαν σε παράστασή μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα γειτονικά Λύκεια Ελληνίδων Πατρών και Τρίπολης κ τις προέδρους τους κυρίες Κ. Πολυκρέτη και Μ. Καπόγιαννη, τον  Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας «ΜΕΣΚ» κ΄ την πρόεδρό του κα Σόνια Τουρκολιά, τον κ. Αντώνη Ξυλόκοττα με τον Λαογραφικό & Μορφωτικό Σύλλογο ‘Ηλιδας “Η ‘Ελισσα”, τον κ. Γιώργο Ανδρικόπουλο με τον Σύλλογο Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας & Πεδινής Ηλείας -«Η ΕΣΤΙΑ», το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΗΛΕΙΟΣ» -Τμήμα Παραδοσιακού χορού-, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαλιάδας «οι Ρίζες»  κ΄ τα μέλη όλων των χορευτικών συλλόγων του νομού μας. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λασταιϊκων Ηλείας – Η ΝΕΑ ΛΑΣΤΑ», τον ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥ, τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΥΡΓΟΥ –ΟΛΥΜΠΙΑΣ, τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥ, τη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΓΟΥ, το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΥΡΓΙΩΝ, τα ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΔΑΣ, το σύλλογο ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κ γενικά όλους τους φορείς – συλλόγους της πόλης μας για την παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χάρη Κανελλακόπουλο για την παραχώρηση των πραγμάτων του για τις ανάγκες της παράστασης, το ΚΤΗΜΑ ΜΠΡΙΤΖΙΚΗ, το ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ κ΄ το ΚΤΗΜΑ ΔΡΟΥΒΑ για την προσφορά τους,  τον κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου για την φωτογραφική κάλυψη της παράστασης καθώς κ τις κυρίες Κατερίνα Κόλλια, Ερατώ Αργυρίου και Παρασκευή Βλάχου για τα υπέροχα χτενίσματα κ μακιγιάζ των κυριών της ομάδας μας.

Η πρόεδρος Αικ. Παρασκευοπούλου

και το ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου

Όλη η επικαιρότητα