Ηλεία

Τάκης Αντωνακόπουλος: Έκκληση στους δημότες εν όψει των εορτών

Ακούστε το άρθρο

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος απευθύνει θερμή παράκληση στους αγαπητούς δημότες να συμβάλουν στη δημοτική προσπάθεια, για την ευπρεπή εικόνα της πόλης μας, εν όψει, μάλιστα της επικείμενης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και προτείνει:

  1. Εναπόθεση στους πράσινους κάδους (και όχι εκτός) των οργανικών υπολειμμάτων σε προσεγμένη συσκευασία.
  2. Εναπόθεση στους μπλε κάδους των ανακυκλώσιμων ειδών (μεταλλικά, υαλικά, πλαστικά, χαρτικά, χαρτοκιβώτια) ειδικά: οι πλαστικές φιάλες σε πτύχωση (συρρίκνωση) και τα χαρτοκιβώτια σε διάλυση και μορφή πακέτου, ώστε να ελαχιστοποιείται όγκος τους.
  3. Όλοι οι δημοτικοί χώροι – πλατείες να μην καταλαμβάνονται από πάσης μορφής εμπορεύματα ή σκεύη, ώστε να διευκολύνεται η απρόσκοπτη κυκλοφορία των πεζών.
  4. Οι ράμπες των πεζοδρομίων, που έχουν κατασκευασθεί, για την ανεμπόδιστη κυκλοφορία  των συνανθρώπων μας με κινητικές δυσκολίες και ιδιαιτέρως αυτών που κυκλοφορούν σε αναπηρικά αμαξίδια, να μην εμποδίζονται.

Ο κ. Δήμαρχος πιστεύει ακράδαντα στην ευαισθησία και την επιθυμία των δημοτών, για την ολοένα αλλαγή της εικόνας της πόλης μας επί τα βελτίω.

Μ’ ευχαριστίες εκ των προτέρων, εύχεται σ’ όλους υγεία και προκοπή.

Με τιμή

Το γραφείο Δημάρχου Πύργου

Όλη η επικαιρότητα