Τάκης Θ. Αντωνόπουλος: Ένα μεγάλο «μπράβο»!

Βρίσκεται κοντά μας αυτές τις ημέρες για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές ένα «δικό μας» παιδί, ο Τάκης, γυιός του γνωστού δικηγόρου, φίλου και κουμπάρου μας Θοδωρή Αντωνόπουλου και της εκπαιδευτικού, δασκάλας Αμαλίας Θανοπούλου.

Ο Τάκης Αντωνόπουλος αφού τελείωσε τις σπουδές του στα χρηματοοικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, συνέχισε στο ίδιο Πανεπιστήμιο το μεταπτυχιακό του στα εφαρμοσμένα Μαθηματικά (Business Mathematics) το οποίο περαίωσε με «άριστα».

Τη χρονιά που μας πέρασε έλαβε υποτροφία από το κορυφαίο στις οικονομικές επιστήμες Πανεπιστήμιο του Σικάγο για σπουδές στην Οικονομική Θεωρία, τις οποίες τελείωσε επίσης με «άριστα», λαμβάνοντας τον τίτλο του «Master of Arts».

Από το Σεπτέμβριο ο Τάκης θα εργασθεί σαν οικονομικός ερευνητής στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με έδρα την Φρανκφούρτη.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Τάκης, πριν ακόμη αποφοιτήσει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, είχε εργασθεί και στην ελεύθερη αγορά, στον πολυεθνικό κολοσσό Procter and Gable, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και επί πλέον ως φοιτητής είχε εργασθεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε ερευνητικό πρόγραμμα για την αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα.

Ευχόμαστε στον Τάκη μας τα καλύτερα, να έχει υγεία και να ανεβαίνει πάντα ψηλότερα.

 

Λεωνίδας και Σοφία Βαρουξή