Προγνωστικά

Ταμείο ημιχρόνου από το «Carrow Road»

Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Μπορεί στην Ελλάδα να λείπει το μεγάλο ματς, όμως στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουμε ενδιαφέρουσες στοιχηματικές περιπτώσεις. Τι κρατάμε όμως;

Νόργουιτς – Λίβερπουλ

Πριν από την διακοπή, είχε αναδειχθεί ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός με την Νιουκάστλ. Τα «καναρίνια» πάντως άξιζαν τη νίκη, καθώς είχαν περισσότερες ευκαιρίες στο ματς. Η αποφυγή του υποβιβασμού φαντάζει ως μια δύσκολη υπόθεση, εκτός βέβαια και αν συμβούν απίθανα πράγματα στην συνέχεια. Το θετικό για τον κόουτς Φάρκε είναι πως θα αγωνιστεί πλήρης απόψε. Βέβαια, η Λίβερπουλ είναι πολύ πιο ξεκούραστη, με τελευταίο της επίσημο ματς στις 1/2 (4-0 την Σαουθάμπτον). Ακολούθησε το 1-0 επί της Σριούσμπερι για το Κύπελλο, σε ένα παιχνίδι όπου αγωνίστηκε με την Κ23. Έτσι, η ομάδα του Κλοπ θα έχει την πολυτέλεια να αφοσιωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ που επαναρχίζει την προσεχή εβδομάδα.
Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, με την μαχητική (παρ’ όλα αυτά) Νόργουιτς δύσκολα να αντέχει απέναντι στην πίεση της Λίβερπουλ. Η νίκη των «ρεντς» στο πρώτο μέρος πληρώνει καλά (1.75).

Λέτσε – Σπαλ

Αγαπημένη συνήθεια το ιταλικό ματς το Σάββατο. Σήμερα η Λέτσε φιλοξενεί την Σπαλ, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από το διπλό επί της Νάπολι! Ούτε ο ίδιος ο Λιβεράνι δεν το περίμενε το αποτέλεσμα αυτό, με την ψυχολογία της να είναι στα ύψη (είχε προηγηθεί και το 4-0 επί της Τορίνο). Με το τρίποντο απόψε βγάζει σχεδόν νοκ-άουτ μια εκ των διεκδικητριών της παραμονής. Η Σπαλ από την άλλη, μετά από πέντε χρόνια και δυο μήνες θα κατέβει σε ματς δίχως τον κόουτς Σέμπλιτσι, ο οποίος κρίθηκε αναγκαίο να απομακρυνθεί. Κάκιστη πορεία η φετινή, θα πορευτεί στην συνέχεια με τον 48χρονο Ντι Μπιάτζο, ο ποίος για πρώτη φορά θα κάτσε σε πάγκο συλλόγου (βρισκόταν μέχρι τώρα σε εκείνους Εθνικών ομάδων).

Η Λέτσε μπορεί να μην είναι έμπιστη εντός, αλλά απόψε θα έχει το μομέντουμ να πάρει μια ακόμη νίκη. Με νέο τεχνικό η ΣΠΑΛ, δύσκολα όμως θα αλλάξει την μοίρα της. Άσος στο 2.20+.

Εσύ ποια νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων έχεις επιλέξει;

Όλη η επικαιρότητα