Προγνωστικά

Ταμείο με τα γκολ της Ρεάλ και το 2.10 στο Βερολίνο!

Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόγραμμα της Πέμπτης, υπάρχουν όμως σημαντικές επιλογές για να πληρωθούμε. Θα κρατήσουμε τα γκολ στη ρεβάνς με της Χιρόνα με τη Ρεάλ, αλλά και την καλοπληρωμένη επιλογή στα σημεία από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Εξακολουθεί να ψάχνεται η Χιρόνα, που δεν λέει να νικήσει με τίποτα. Προέρχεται από τη φυσιολογική ήττα με σκορ 2-0 από τη Μπαρτσελόνα και δείχνει να μην έχει βρει τα πατήματα της. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, το πάλεψε όσο μπορούσε, ηττήθηκε όμως με σκορ 4-2. Στον αντίποδα, οι Μαρδιλένοι έχουν αρχίσει και θυμίζουν και πάλι κάτι από… Ρεάλ. Με τον Μπενζεμά να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πέρασαν εύκολα από την έδρα της Εσπανιόλ με σκορ 4-2. Απλά καλούνται να κάνουν σωστή διαχείριση απόψε και λογικά θα τα καταφέρουν. Οι γηπεδούχοι πάντως, είναι αναγκασμένοι να παίξουν ανοιχτά και να ψάξουν τα γκολ. Θα συνδυάσουμε το over 2.5 με τον αμφίσκορο και θα πάμε ταμείο.

Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία

Μπορεί να πήγε στη διακοπή με την ήττα από την Άουε με σκορ, το πρώτο μισό της σεζόν ωστόσο ήταν εντυπωσιακό για την Ουνιόν. Μέχρι τότε παρέμενε αήττητη στο πρωτάθλημα, κάνοντας ρεκόρ στην κατηγορία. Στηρίζει πολλά στην άμυνα της, η οποία με 15 γκολ παθητικό είναι η καλύτερη της κατηγορίας και ενώ στην πρόβα τζενεράλε της, πήρε το 2-2 από τη Βασιλεία. Στον αντίποδα, η Κολωνία θα μπορούσε να προσπεράσει το Αμβούργο πριν τη διακοπή, ηττήθηκε όμως από τη Μπόχουμ με σκορ 3-2. Αυτοσκοπός για τους «τράγους» είναι η επιστροφή στη Bundesliga και διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, με 47 γκολ στο ενεργητικό τους. Πάνε με σημαντικές απουσίες στη σημερινή ντερμπάρα. Σε μια αήττητη έδρα. Και για αυτό θα αγοράσουμε τον 1DNB.

Βρες στο Casinowinners.gr τα καλύτερα νομιμα καζινο

Όλη η επικαιρότητα