Μπάσκετ

Ταράζει τα νερά της Α2 με τον πρώην τεχνικό του Κοροίβου ο Ιωνικός – Καλαμπάκος για τεχνικός διευθυντής

Ακούστε το άρθρο

Ότι ο Ιωνικός Νίκαιας ανέβηκε στην Α2 για… να ξανανέβει είχε γίνει σαφές από πολύ νωρίς. Με τις μεγάλες μεταγραφές σαν του Λιακόπουλου, του Τσαγκαράκη, του Σαχπατζίδη, του Δημητριάδη, τα… κοινοτικά φλερτ με Μπαρτ και εν συνεχεία Σάφτενααρ που δείχνουν ότι θα κινηθεί και για δυνατό αλλοδαπό, οι Νικαιώτες δεν άφηναν έτσι κι αλλιώς περιθώρια αμφιβολίας των προθέσεών τους.

Το πώς θέλουν να οργανώσουν την ομάδα τους και σε τι πρότυπα θέλουν να την λειτουργήσουν, το επιβεβαιώνουν με την νέα μεγάλη κίνηση την οποία έχουν δρομολογήσει και είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν, την συμφωνία τους με τον Ντίνο Καλαμπάκο για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας! Οι επαφές τν τελευταίων ημερών πλησιάζουν στο αίσιο τέλος, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε πολλά και κυρίως στο ακριβές πλαίσιο της συνεργασίας και πλέον απομένουν ελάχιστα σημεία για να οριστικοποιηθεί το ότι θα πορευτούν μαζί.

Ο Μάριος Γούναρης θα είναι ο προπονητής, όπως από καιρό έχει ανακοινωθεί. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ανανεώθηκε αμέσως μετά την άνοδο, κάτι το οποίο όχι μόνο δικαιούταν με την εντυπωσιακή σεζόν του Ιωνικού, αλλά και έδειξε με το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα ότι το άξιζε.

Ο Καλαμπάκος θα συνεργάζεται μαζί του σε όλα τα τεχνικά θέματα, στην ουσία θα λειτουργήσουν ως δίδυμο με ξεκάθαρες αρμοδιότητες ο καθένας και ήδη το πλάνο να έχει αρχίσει να δουλεύεται. Οι διοικούντες είναι πεπεισμένοι ότι με αυτή την κίνηση η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο λειτουργίας, θα κινηθεί σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα και θα μπει από νωρίς στην τροχιά που όλοι στοχεύουν. Αυτής της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και της… προπόνησης για να είναι άμεσα έτοιμος εκεί και με τον απαραίτητο μηχανισμό για να μην χαθεί ούτε μέρα, αν στο τέλος έχει επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

Όλη η επικαιρότητα