Αθλητισμός

Τελετή λήξης του Αίολου Πύργου με Παναιτωλικό

Ακούστε το άρθρο

Την τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 – 2018 πραγματοποίησε την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΄΄ Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΄΄ .

Μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους η ομάδα Κ15 της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE και οι ακαδημίες των: Αστέρα Αμαλιάδας καιΔάφνης Ανδραβίδας.

Περισσότερα από 200 παιδιά συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο Αθλητικό Κέντρο ΄΄ SPORTS CENTER΄΄. Η αρχή έγινε με τη σύντομη ομιλία του υπευθύνου της Ακαδημίας κ. Κωνσταντίνου Σκαρτσιάρη, και στη συνέχεια σε όλα τα παιδιά απονεμήθει αναμνηστικός έπαινος για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση .

Η συνέχεια περιλάμβανε παιχνίδια σε 3 διαφορετικούς χώρους. Στο γήπεδο 5×5 αγωνίστηκαν τα τμήματαPro Junior και Bambini  του Αιόλου Πύργου με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Στο γήπεδο 11×11 που χρησιμοποιεί ο σύλλογος όλα τα χρόνια, αγωνίστηκαν σε τουρνουά τα τμήματαJunior και Προπαίδων όλων των ακαδημιών.

Τέλος, εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο 11×11 με την αναμέτρηση ΑΙΟΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ  – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, σε ένα παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές του Αίολου κοιτάξαν στα μάτια την ομάδα του Αγρινίου.

Φυσικά , οι δραστηριότητες του συλλόγου θα συνεχιστούν για αρκετό διάστημα ακόμα.  Εκτός από τις προπονήσεις που συνεχίζονται κανονικά μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους :25/6 – 06/07 και 09/07 – 20/07 το

6ο Καλοκαιρινό Ποδοσφαιρικό Camp.

Ένα πρωτοποριακό γεγονός που ξεκίνησε το 2013 , πλέον έγινε θεσμός και αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από όσους το έχουν ζήσει από κοντά.

Ραντεβού στη Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία ( ΔΟΑ) !

Όλη η επικαιρότητα