Lifestyle

Τέλος στο βασιλικό παραμύθι της Ελληνίδας με τον Ισπανό πρίγκιπα

Ακούστε το άρθρο

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 31 Μαΐου του 2016, λίγο πριν η Νάντια Χαλαμανδάρη γεννήσει τον γιο τους. Ομως ένα χρόνο μετά, η ελληνίδα δημοσιογράφος και ο Ισπανός πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο ζουν χωριστά σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού Hola.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού φαίνεται πως οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Αυτό το ειδύλλιο που θύμισε σε όλους παραμύθι, φαίνεται πως δεν άντεξε, αφού σύμφωνα με την Espresso, η Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής της στην Ισπανία και η συγκατοίκηση ήταν πλέον αδύνατη.

Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να ζει ο καθένας στη χώρα του, κάτι που και οι δυο είναι αποφασισμένοι να μην αλλάξει. Πηγές από το παλάτι διοχέτευσαν την είδηση, ότι χωρισμός τους είναι γεγονός.

Ο τίτλος του περιοδικού είναι σαφής: «Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμανδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουν πρόθεση ν’ αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον».

Θυμίζουμε ότι ο γάμος του ζευγαριού έγινε υπό άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, πέντε μέρες προτού καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί, στο οποίο έδωσαν το όνομα Νικόλαος.

Έπειτα από δέκα μήνες η σχέση τους πήρε άσχημη τροπή. Η δημοσιογράφος, όπως λέγεται ζει πια στην Ελλάδα με τον γιο της και επιθυμία της βασιλικής οικογένειας, είναι η Νάντια να ταξιδεύει συχνά στην Ισπανία, ώστε να μπορεί ο Νικόλαος να βλέπει περισσότερο τον πατέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

H είδηση ότι η Χαλαμανδάρη βρίσκεται στην Ελλάδα επιβεβαιώνεται από ένα βίντεο που ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο instagram.

Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης που βίωνε στον γάμο της, ήταν το ποστ που είχε ανεβάσει η Νάντια την Πρωτοχρονιά γράφοντας: «Είσαι πάντα μια απόφαση μακριά από μια εντελώς διαφορετική ζωή #2017».

.

Ποιος θα το πίστευε ότι η γυναίκα που άγγιξε το όνειρο και έγινε πριγκίπισσα, δεν θα άντεχε και θα ζητούσε να γυρίσει πίσω στην ζωή της, λίγο καιρό μετά τον γάμο της…

Πηγή: THETOC 

Όλη η επικαιρότητα