Lifestyle

Τέλος το ξανθό για τη Μαρία Κορινθίου: Έγινε ξανά μελαχρινή

Ακούστε το άρθρο

Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε στην Athens Exclusive Designer Week, φορώντας τουρμπάνι και πυροδότησε τις φήμες ότι έγινε ξανθιά για χάρη του ρόλου της στην θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι». Τότε, η ηθοποιός δεν είχε αποκαλύψει αν όντως έκανε την μεγάλη αυτή αλλαγή και λίγες εβδομάδες  αργότερα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, παρουσιάζοντας το νέο look της. Η Μαρία απαρνήθηκε το μαύρο της μαλλί και έγινε κατάξανθη.

Η παράσταση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία κι έτσι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αποφάσισε να επιστρέψει στη φυσική της απόχρωση. Συγκεκριμένα, έγινε ξανά μελαχρινή και είναι άκρως εντυπωσιακή. Τα… αποκαλυπτήρια του νέου της hair look τα έκανε και πάλι μέσα από τις σελίδες ενός περιοδικού.

Η Μαρία φωτογραφήθηκε για το People αυτής της Κυριακής, ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Ο τίτλος, μάλιστα, που συνοδεύει την φωτογράφησή της είναι «Back to Black», ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μαρίνο Βυθούκλα μίλησε για τη νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, το πρώτο παιδικό βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει τέλη του Μαΐου, περιέγραψε την καθημερινότητα της με την κόρη της, Ισμήνη, την «τρελή» σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που κατέφυγε πρόσφατα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

via

Όλη η επικαιρότητα