WEB tv Κινηματογράφος

Terminal: Η Margot Robbie σε ρόλο μοιραίας femme fatale [TRAILER]

Ακούστε το άρθρο

Η ακαταμάχητη γοητεία της δελεάζει τους Simon Pegg και Mike Myers

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Terminal, το νέο noir θρίλερ όπου πρωταγωνιστεί η Margot Robbie και με το οποίο παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως σκηνοθέτης ο Vaughn Stein που επεξεργάστηκε και το σενάριο της ταινίας.

Η αυστραλιανής καταγωγής διάσημη ηθοποιός, μετά την συμμετοχή της και στο I,Tonya, συνεχίζει την ανοδική της πορεία όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα και με όρεξη καταπιάνεται με τον επόμενό της χαρακτήρα που ακούει στο όνομα Annie. Πρόκειται για μία σαγηνευτική γυναίκα τα θέλγητρα της οποίας φυσικά και δεν περνούν απαρατήρητα από τους υπόλοιπους ήρωες του Terminal, δηλαδή τους Simon Pegg και Mike Myers. Την βλέπουμε να μας ξεναγεί στον αλλόκοτα μυστηριώδη κόσμο της ταινίας που είναι γεμάτος φωτεινές επιγραφές νέον και σκοτεινά δρομάκια.

Η υπόθεση της ιστορίας επικεντρώνεται σε δύο εκτελεστές (Dexter Fletcher και Max Irons) τις υπηρεσίες των οποίων μισθώνει ένας μυστηριώδης εργοδότης για να τους αναθέσει ένα πολύ επικίνδυνο έργο. Οι προκλήσεις της αποστολής τους είναι πολλές και σοβαρές, ενώ θα συναντήσουν αρκετά αινιγματικά και παράξενα άτομα στην προσπάθειά τους να πετύχουν τον στόχο τους. Βέβαια, ένας αθέατος εχθρός δεν σταματάει να δυσχεραίνει τα πράγματα και να τους δοκιμάζει με θανάσιμα εμπόδια!

Το Terminal αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του όσον αφορά τις Η.Π.Α, στις 11 Μαΐου του 2018 μέσω της RLJE.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer μέσα και από την προσωπική ανάρτηση της Margot Robbie στο Twitter:

Πηγή: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα