Ελλάδα

Οι τέσσερις Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έσωσαν ζωές (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Οι άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες 4 αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν ως αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή 35χρονου Νιγηριανού και 8χρονου ημεδαπού κοριτσιού, σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις.

Τους αστυνομικούς υποδέχτηκαν και συνεχάρησαν προσωπικά σήμερα, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος και ο Διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Κάμπρας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ:

  • Στις 9 Ιουνίου 2017 οι 2 αστυνομικοί στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 35χρονο, που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίου από μαχαίρι.
  • Την 1 Ιουλίου 2017 οι άλλοι 2 αστυνομικοί, στο Μαρούσι, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο 8χρονο κοριτσάκι, που έφερε σοβαρά τραύματα εξαιτίας κατάρρευσης υαλοπίνακα. Σχετική ευχαριστήρια ανάρτηση είχε αναρτήσει και ο πατέρας της μικρής στο Facebook

Φωτογραφία του χρήστη Ελληνική Αστυνομία.

Φωτογραφία του χρήστη Ελληνική Αστυνομία.

Φωτογραφία του χρήστη Ελληνική Αστυνομία.

Φωτογραφία του χρήστη Ελληνική Αστυνομία.

(οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στο fb)

Όλη η επικαιρότητα