Θ. Σαμπανέι (ΠΑΟΒ): «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη με Ναύπλιο»!

Όλο το βάρος  στον ΠΑΟΒ, έχει πέσει στον Κυριακάτικο «τελικό» στο «Γρ. Καλάκος» της  Βάρδας  με το Ναύπλιο 2017!

Ένα κομβικό ματς για τον ΠΑΟΒ, στο οποίο επιστρέφουν καθώς εξέτισαν την ποινή τους, οι Νικολόπουλος, Αγουρίδης και Κάρδαρης, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Ραφαήλ Σιδέρη δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του, και να υπολογίζεται κανονικά. Όμως  υπάρχει  μια πολύ σημαντική απουσία,  που είναι αυτή του Νίκου Ντόμα,  ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες προχθές στον Βλαχιώτη και δεν υπολογίζεται από τον Μίκι Τσίρκοβιτς, από χθες να ανεβάζει τους ρυθμούς στη Βάρδα κατακόρυφα, καθώς το ματς της Κυριακής είναι κομβικό, και χωρίς επιστροφή!

Στην «Πατρίς – Σπορ» για το Κυριακάτικο ματς «σταθμός» για την ομάδα του και όλη την ποδοσφαιρική Ηλεία, μίλησε χθες, ο Αχαιός σκόρερ του ΠΑΟΒ , Θόδωρος Σαμπανέι! Ένας παίκτης που φέτος επέστρεψε δριμύτερος στη Βάρδα, για να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας των «πρασίνων»!  Ο Αχαιός επιθετικός των «πρασίνων» του Μίκι Τσίρκοβιτς ανέφερε:

«Είναι γεγονός ότι με βάση τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει, καθώς και το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα μας, η βαθμολογική θέση που κατέχουμε αυτή την ώρα μας αδικεί! Καθώς σε κάποια ματς, εντός έδρας κυρίως, αλλά και εκτός, παρά την καλή μας παρουσία, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που δικαιούμασταν, με συνέπεια να φτάσουμε τώρα να τα παίζουμε όλα για όλα την Κυριακή, κόντρα στο Ναύπλιο 2017! Ένα ματς χωρίς επιστροφή για όλους μας, ένα ματς θα σας έλεγα «τελικός» για την ομάδα του ΠΑΟΒ, την Βουπρασία, αλλά και ολόκληρη την Ηλεία, που αυτή την ώρα βλέπει και τις τρείς Ηλειακές ομάδες που συμμετέχουν στον 7ο όμιλο της Γ΄ εθνικής, να υποβιβάζονται! Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, πάμε μόνο για τη νίκη!!! Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέρα από τη νίκη και τους τρείς βαθμούς! Πρέπει να αγωνιστούμε με τέτοιο πάθος, ώστε να βγούμε νικητές από το γήπεδο! Γιατί οπουδήποτε άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα μου,  θα είναι καταστροφή, καθώς το πρωτάθλημα έχει μετρημένες… αγωνιστικές! Με την ευκαιρία δε που μου δίνετε σήμερα, καλώ όχι μόνο τους φιλάθλους της Βουπρασίας, αλλά όλης της Ηλείας, ακόμα και της Αχαΐας, να έρθουν στο γήπεδο που θα πρέπει να γεμίσει, ίσως… για πρώτη φορά φέτος, και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας μας!».