Life Lifestyle Media

Θα πληρώσει ακριβά ο Χάρι: Αυτό θα είναι το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ

Ακούστε το άρθρο

Το νυφικό που θα φορέσει στις 19 Μαϊου η Μέγκαν Μαρκλ θα κοστίζει 100.000 λίρες (περίπου 113.000 ευρώ) και θα είναι ραμμένο στο χέρι και στολισμένο με πολλές χάντρες, ενώ θα φέρει την υπογραφή του βρετανικού οίκου υψηλής ραπτικής Ralph & Russo και φυσικά θα πληρωθεί από την οικογένεια του γαμπρού, του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail.

Πηγές των Ανακτόρων και της βιομηχανίας της μόδας έχουν αποκαλύψει ότι η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε τον συγκεκριμένο οίκο μόδας για το νυφικό της με το οποίο θα εμφανιστεί στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ ενώπιον των 600 προσκεκλημένων και του περίπου ενός δισεκατομμυρίου τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο καθώς και στη δεξίωση που θα παρατεθεί μετά τον γάμο από την βασίλισσα στο St George’s Hall, μια αίθουσα μέσα στο Κάστρο του Ουίνσδορ.

Χθες τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θα είναι εκείνος που θα παραδώσει τη νύφη, ενώ και οι δύο γονείς της, οι οποίοι είναι διαζευγμένοι, θα γνωριστούν με τη βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας πριν από την τελετή.

Στον γάμο έχουν προσκληθεί και τα τρία αδέλφια της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της μητέρας του Χάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, όταν εκείνος ήταν 12 ετών. Την οικογένεια Σπένσερ θα εκπροσωπήσει η αδελφή της Νταϊάνας, η Λαίδη Τζέιν Φέλοους.

Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τη λίστα των προσκεκλημένων, πέραν του ότι δεν περιλαμβάνονται σ’ αυτήν πολιτικά πρόσωπα – εκτός και αν πρόκειται για προσωπικούς φίλους του ζεύγους. Κουμπάρος του Χάρι θα είναι ο αδελφός του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Οι νεόνυμφοι δεν θα αναχωρήσουν αμέσως για τον μήνα του μέλιτος, αφού έχουν μια δημόσια υποχρέωση την εβδομάδα αμέσως μετά τον γάμο.

Πηγή:news247.gr

Όλη η επικαιρότητα