Ηλεία

«Έφυγε» ο Τάκης της «Κουκουνάρας» – Θλιψη για τον θάνατο του 76χρονου Παν. Δημόπουλου σε τροχαίο στο Ανεμοχώρι

Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες σε τροχαίο δυστύχημα στο Ανεμοχώρι ο 76χρονος Παναγιώτης (Τάκης) Δημόπουλος, σκορπώντας τη θλίψη στην ευρύτερη περιοχή των Κρεστένων.

Ο άτυχος άνδρας κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας με κατεύθυνση προς Καλλίκωμο, όταν από άγνωστη και αδιευκρίνιστη ως τώρα αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια το όχημα να εκτραπεί αριστερά από την πορεία του, να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να «τουμπάρει» εκτός οδοστρώματος. Κάτοικοι του Ανεμοχωρίου, που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική για να βοηθήσουν τον άτυχο 76χρονο.  Λίγα λεπτά αργότερα απεγκλωβίστηκε και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο, όπου και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.

Το θλιβερό μαντάτο «ταξίδεψε» γρήγορα στην περιοχή και βύθισε τους κατοίκους στη θλίψη. Ο Τάκης Δημόπουλος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Καλλίκωμο και στα γύρω χωριά, καθώς διατηρούσε για δεκαετίες την ταβέρνα «Κουκουνάρα», απέναντι από το Καλλίκωμο, επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας, από την οποία είχαν περάσει χιλιάδες πολίτες, όχι μόνο από την Ηλεία αλλά και από όμορους νομούς της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας. Τα τελευταία χρόνια, λόγω συνταξιοδότησης, είχε κλείσει την ταβέρνα και μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ Καλλικώμου, Κρουνών και Κάτω Σαμικού.

Η κηδεία του θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Καλλικώμου στις 5:30μ.μ.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα  ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα