Κινηματογράφος

«The Simpsons»: Ο Χόμερ και η Μαρτζ παίρνουν διαζύγιο!

screenshot_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μαλώνουν συχνά, να υπάρχουν στιγμές που βαριέται ο ένας τον άλλον, αλλά εδώ και 27 χρόνια είναι αχώριστοι. Ο Χόμερ και η Μαρτζ, οι πρωταγωνιστές της διάσημης σειράς κινουμένων σχεδίων «The Simpsons», θα πάρουν διαζύγιο στο πρώτο επεισόδιο της 27ης σεζόν, όπως αποκάλυψε η παραγωγός της σειράς, Al Jean. 



Για ποιο λόγο όμως θα μπορούσε να διαλυθεί ένας από τους μακροβιέστερους γάμους της αμερικανικής τηλεόρασης; Μία πάθηση του Χόμερ, που τον βυθίζει σε ύπνο συνέχεια. Ο πρωγωνιστής πάσχει από από ναρκοληψία, μία ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη κι έπειτα από έναν επαρκή ύπνο. Ο Χόμερ όμως, δεν θα μείνει με στραυρωμένα τα χέρια και θα βρει νέο έρωτα στο πρόσωπό της φαρμακοποιού του, στην οποία θα δανείσει τη φωνή της, η ηθοποιός και συγγραφέας, Lena Dunham.


Κανείς δεν γνωρίζει αν θα είναι ξανά μαζί το διάσημο ζευγάρι, αλλά είναι βέβαιο, ότι με μία τέτοια εξέλιξη,  η νέα σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων θα σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Οι Simpsons προβλήθηκαν για πρώτη φορά στις 17 Δεκεμβρίου 1989 και συνεχίζουν να προβάλλονται έως σήμερα σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα ανά την υφήλιο. Είναι από τις μακροβιότερες σειρές κινουμένων σχεδίων στην ιστορία της τηλεόρασης, ενώ πρόσφατα αναδείχτηκε σε μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά σε ώρα υψηλής τηλεθέασης της αμερικανικής τηλεόρασης.

Έχει αποσπάσει 25 βραβεία Έμμυ, ενώ τον Ιανουάριο του 2000, η οικογένεια Simpsons απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. 

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα