WEB tv Ψυχαγωγία

The Voice:Μεγάλη νικήτρια η Λεμονιά Μπέζα (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η Λεμονιά Μπέζα είναι η νικήτρια του φετινού The Voice, καθώς ήταν αυτή που συγκέντρωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, αφήνοντας δεύτερη τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ.

Οι οκτώ φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την ψήφο του κοινού, και στην επόμενη φάση πέρασαν οι τέσσερις: Οι Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και Λούης Παναγιώτου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, και οι Λεμονιά Μπέζα και Μαρία Ιερωνυμάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=0otN73L4pFE

Στην επόμενη φάση, οι τέσσερις διεκδικητές τραγούδησαν κομμάτια που είχαν πει σε προηγούμενα επεισόδια του The Voice, και το κοινό κλήθηκε και πάλι να ψηφίσει για να διαλέξει τους δύο που θα ήταν οι τελικοί φιναλίστ. Η ετυμηγορία του κοινού έφερε στο μεγάλο τελικό τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και τη Λεμονιά Μπέζα.

Τα δύο κορίτσια ερμήνευσαν και πάλι τραγούδια που είχαν πει σε προηγούμενες φάσεις του The Voice, με τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ να επιλέγει το Fallin’ και τη Λεμονιά Μπέζα το «Η Μαλάμω».

https://www.youtube.com/watch?v=H4ld404iIXQ

Μεσολάβησε ένα γεμάτο χιούμορ βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη με το οποίο σατίριζε τους τέσσερις κριτές μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας, που ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: η Λεμονιά Μπέζα.

https://www.youtube.com/watch?v=-6pPG8NYAvM

Σημειωτέον ότι πέρα από τη… δόξα, η νικήτρια κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI Universal και ένα αυτοκίνητο.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα