Γυναίκα

Θέλεις να αποκτήσεις ψηλά και αδύνατα πόδια; Ακολούθησε τα tips!

Ακούστε το άρθρο

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει ψηλά και αδύνατα πόδια; Ακόμη κι αν η φύση δεν σε έχει προικίσει, μπορείς να τα αποκτήσεις ακολουθώντας τα παρακάτω tips!

  • Πες ναι στα ψηλόμεσα ρούχα. Τζιν, σορτσάκια, φούστες πρέπει να φιγουράρουν στην γκαρνταρόμπα σου. Με αυτά τα ρούχα, ξεγελιέται το μάτι και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει από που ξεκινάει το πόδι!
  • Μπορεί να μην είσαι φαν των mini, πρέπει όμως να αλλάξεις γιατί οι midi φούστες σίγουρα είναι chic αλλά δεν χαρίζουν ύψος! Επέλεξε μία φούστα κοντή ή ένα σορτσάκι τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και θα νομίζουν όλοι ότι τα πόδια σου είναι πανύψηλα!
  • Οι μαύρες γόβες είναι all time classic στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως προτίμησε nude ψηλοτάκουνες . Ο λόγος είναι απλός. Επειδή είναι στο χρώμα του δέρματος, θα φαίνεται ότι είναι μέρος των ποδιών σου!
  • Το μαύρο χρώμα αδυνατίζει. Αυτό είναι γνωστό. Αν θέλεις να δείξεις πολύ ψηλότερη και αδύνατη, βγες για ψώνια και αγόρασε ένα ψηλόμεσο μαύρο τζιν! Θα δεις αμέσως τη διαφορά στο σώμα σου.
  • Δώσε λάμψη στα πόδια σου, χρησιμοποιώντας μία ενυδατική κρέμα σε συνδυασμό με ένα bronzer. Θα δεις ότι τα πόδια σου θα θυμίζουν αυτά των μοντέλων.

Όλη η επικαιρότητα