WEB tv Ελλάδα

«Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου και θα είμαι εδώ κάθε μέρα αν χρειαστεί» – Καταπέλτης η μητέρα της 18χρόνης για τον πατέρα (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης 18χρόνης κοπέλας από την Πετρούπολη συνεχίζει να συγκλονίζει και η μητέρα του κοριτσιού, για άλλη μία φορά ήταν καταπέλτης απέναντι στον πατέρα που φέρεται να το σκότωσε.

«Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου και θα είμαι εδώ κάθε μέρα αν χρειαστεί», είπε συντετριμμένη στην κάμερα του Alpha στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα το οποίο όπως λέει αποδεικνύεται από το μήνυμα που της έστειλε ο άνδρας και ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα έπρεπε από εδώ και πέρα να ζει στη θλίψη και με τύψεις. «Ναι ισχύει το μήνυμα μου το είχε στείλει δύο μέρες πριν το φονικό», ανέφερε η μητέρα.

Σύμφωνα με τη γυναίκα όταν του ζήτησε εξηγήσεις για το μήνυμα που είχε σταλεί από το κινητό της κόρης της, εκείνος αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας «είναι ποτέ δυνατόν να κάνω κακό στο παιδί μου;». Την Παρασκευή στην ανακρίτρια κατέθεσε και ο σύντροφος της 18χρόνης ο οποίος ανέφερε πως το άτυχο κορίτσι υπέφερε στα χέρια του πατέρα της.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα