Ελλάδα

Θεοδώρα Βουτσά: Συγκλονισμένη στο λαϊκό προσκύνημα του πατέρα της

Ακούστε το άρθρο

Ντυμένη στα μαύρα, αμίλητη και εμφανώς ταραγμένη, η κόρη του Κώστα Βουτσά Θεοδώρα, έφτασε από τους πρώτους στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη, όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Κώστα Βουτσά, του σπουδαίου κωμικού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών στο νοσοκομείο Αττικόν.

Η Θεοδώρα κάθισε μόνη της μέσα στο παρεκκλήσιο και συνομίλησε με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει την τελετή, ενώ αποχώρησε βιαστικά, αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στις κάμερες που από το πρωί βρίσκονται στην πλατεία Μητροπόλεως.

Θεοδώρα Βουτσά: Συγκλονισμένη στο λαϊκό προσκύνημα του πατέρα της
Βουτσάς

Λαϊκό προσκύνημα και κηδεία

Η σορός του Κώστα Βουτσά έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, σήμερα, από τις 9πμ έως τις 7:30μμ ενώ την Παρασκευή το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει από τις 10πμ έως τις 11:30π.μ. Θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία, στις 12.30 οι επικήδειοι και μετά η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Βουτσάς

“Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ΄ ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτή την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι” αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αθηναίων.

via

Όλη η επικαιρότητα