Θεολόγος Αναγνωστόπουλος: «Κατακτά το μουσικό στερέωμα»

theologos.jpg

Ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και είναι γιος του ιερέα π. Αλέξιου Αναγνωστόπουλου και της πρεσβυτέρας Νίκης, το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Αν και από μικρός λάτρευε τη μουσική, σπούδασε στο ΙΕΚ Βεργή ‘Διοικητικό και Οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων’ και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά- Τμήμα Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής Λογιστικής, καθώς και στο Derby University of London- Bachelor Bussinesss και είναι εγγεγραμμένος στο Master του Marketing. Οι μουσικές σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχία ενοργάνωσης, αρμονίας, αντίστιξης, παραδοσιακών κρουστών και εγχόρδων και πλέον έχει ακολουθήσει επαγγελματικά το χώρο της μουσικής, είναι τραγουδιστής, συνθέτης , στιχουργός και καθηγητής μουσικής.

Ήδη ετοιμάζει τον πρώτο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα και εμφανίζεται σε μαγαζιά της Αθήνας. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ένα από τα κομμάτια του δίσκου με τίτλο ‘Μη φανταστείς’, που έχει μεγάλη απήχηση.


Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι: Μίμης Πλέσσας, Ηλίας Κλωναρίδης, ‘Μπλε’, Νίκος Ζιώγαλας, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και πολλοί άλλοι.

Πρόσφατα είχε την τιμή να εμφανιστεί μαζί με τον αδελφό του και δάσκαλό του π. Γεώργιο Αναγνωστόπουλο και με την αδελφή του Γεωργία, η οποία επίσης τραγουδά, σε ένα μεγάλο Φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής στο Green Theater, στο οποίο συμμετείχε και η μοναδική ερμηνεύτρια Γλυκερία.

Οι φίλοι του μπορούν να βρίσκουν τον Θεολόγο στα παρακάτω Links:

https://www.facebook.com/TheologosAnagnostopoulosOfficial.gr/

https://www.facebook.com/theologos.anagnostopoulos

https://www.facebook.com/groups/131669147236607/?fref=ts

https://twitter.com/theoanagnostop

https://www.instagram.com/theoanagnostopoulos