Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη άνδρα που άνοιγε αυτοκίνητα σε υπαίθριο πάρκινγκ

Ακούστε το άρθρο

Για διαρρήξεις αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης συνελήφθη ένας 26χρονος άνδρας.

Πρόκειται για Ιρακινό που, όπως διαπιστώθηκε, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέρρηξε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο υπαίθριο πάρκινγκ, από το εσωτερικό των οποίων άρπαξε τσάντες με έγγραφα και διάφορα αντικείμενα των κατόχων τους.

Σε σωματικό έλεγχο που έγινε στον νεαρό συλληφθέντα, εντοπίστηκαν μικροποσότητα κάνναβης και είκοσι επτά κάρτες ηλεκτρονικών αγορών, τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ο ίδιος οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών για τα περαιτέρω.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι πέριξ της Πανεπιστημιούπολης της Θεσσαλονίκης και της πλατείας Αγίου Γεωργίου για διακινητές ναρκωτικών ουσιών, ενώ συνελήφθησαν επτά άτομα, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση δύο αλλοδαπών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν έξι μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 250 γραμμαρίων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα