Ηλεία

Θετικές προοπτικές για το ΤΕΙ Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Οι προοπτικές και η στήριξη του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων συζητήθηκαν το Σάββατο 14/01/2017 σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, η βουλευτής Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και εκ μέρους του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ο αναπληρωτής πρόεδρος Οικονομικών, Διοικητικών και Υποδομών κ. Κουτσογιάννης και ο προϊστάμενος του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων κ. Σαλάχας.

Στη σύσκεψη εξετάστηκε η ανάπτυξη των υποδομών του τμήματος, τόσο για τη διδασκαλία, θεωρητική και εργαστηριακή, όσο και για τη σίτιση και στέγαση των σπουδαστών. Καθορίστηκαν οι κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν και δεσμεύτηκαν οι συμμετέχοντες να προωθήσουν, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, τις απαιτούμενες ενέργειες. Δεσμεύτηκαν επίσης, να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ τους και ο αναγκαίος συντονισμός, ώστε να υπάρξει πρόοδος όσο το δυνατόν συντομότερα.

Όλες οι πλευρές υπογράμμισαν με ικανοποίηση την κοινή τους βούληση για την ανάπτυξη του τμήματος, καθώς και τη στήριξη που υπάρχει από την τοπική κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε θετική εξέλιξη.

Όλη η επικαιρότητα