Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Θεισόα δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Νεκρός… για λίγα σπαράγγια!

Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε προχθές το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο της Τρίπολης ο 81χρονος Παναγής Μελισσαράτος από τη Θεισόα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ύστερα από τραυματισμό που υπέστη γύρω στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας  σε βραχώδη περιοχή περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το χωριό, στον δρόμο προς Καρύταινα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ο άτυχος άνδρας ήταν μόνιμος κάτοικος Αθηνών και είχε κατέβει για λίγες μέρες στη Θεισόα, από όπου κατάγεται η γυναίκα του, για να περάσει λίγες ημέρες στην εξοχή. Αξιοποιώντας την προχθεσινή καλοκαιρία, αποφάσισε μαζί με τρία οικεία του πρόσωπα να βγει έξω για να μαζέψει σπαράγγια στην περιοχή.

∆υστυχώς, όµως, γλίστρησε από αδιευκρίνιστη αιτία σε βράχο, την ώρα που κατέβαινε, και σωριάστηκε µε συνέπεια να τραυµατιστεί σοβαρά.

Οι οικείοι του αντιλήφθηκαν το συµβάν και έσπευσαν να δουν τι συµβαίνει. Αρχικά τον µετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και από εκεί στο Γενικό Νοσοκοµείο Τριπόλεως.

∆υστυχώς όµως, ο 81χρονος δεν τα κατάφερε και λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύµατά του. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συµ- βάντος διενεργούν οι αστυνοµικοί του ΑΤ Ανδρίτσαινας

Όλη η επικαιρότητα